• „BB Minaqua“ otvara spa i wellness centar, želi da preuzme i Fabriku vode

    „BB Minaqua“ planira da širi poslovanje na području Zrenjanina, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u ovoj novosadskoj kompaniji.   „BB Minaqua“ će, naime, 8. oktobra u Zrenjaninu otvoriti spa i wellness centar Aqua Fit.   PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Dijamant” zapošljava, radno mesto je van Zrenjanina   Kako navode u kompaniji, građanima će biti omogućeno da u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „BB Minaqua“ otvara spa i wellness centar, želi da preuzme i Fabriku vode

    „BB Minaqua“ planira da širi poslovanje na području Zrenjanina, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u ovoj novosadskoj kompaniji.

     

    „BB Minaqua“ će, naime, 8. oktobra u Zrenjaninu otvoriti spa i wellness centar Aqua Fit.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Dijamant” zapošljava, radno mesto je van Zrenjanina

     

    Kako navode u kompaniji, građanima će biti omogućeno da u mineralnoj vodi, bogatoj jodom, sa izvora u Novom Sadu, uživaju u čarima plivanja, aquaerobika, blagodetima saune i parnog kupatila.

     

    U kompaniji su nam potvrdili i vest koju je objavio portal 021.rs da su zainteresovani i za preuzimanje zrenjaninskog postrojenja za preradu vode. Ideja „Minaqua“-e je da „Fabrika vode“ bude zajedničko preduzeće Grada Zrenjanina i novosadske kompanije.

     

    Ova kompanija je jedan od lidera u proizvodnji i prodaji mineralne vode u Srbiji, pa u njoj smatraju da bi u kratkom periodu mogli da rekonstruišu pogon za predtretman i preradu vode.

     

    „BB Minaqua“ je u Novom Sadu pre dve godine otvorila savremeni fitness klub „Minaqua Fitness“, koji se prostire na 900 kvadratnih metara. Klub je modernog sadržaja, sa mineralizovanom termalnom vodom kontrolisane temperature i vlage vazduha. Wellness ponudu u Minaqua Fitness klubu čine ženska i muška sauna, hamam, bazen, hidromasaže i fitness.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    DOO „BB Minaqua” je fabrika prirodne mineralne vode sa sedištem u Novom Sadu. Jedina je fabrika vode bogate jodom u Evropi. „Minaqua“ zauzima jedno od vodećih mesta među proizvođačima mineralne vode u Srbiji.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Prodavace nam vodu po ceni minakve.Sns je uvek sposoban da postojece sranje zameni jos vecim.Zbog cega bi uopste Zrenjanin ulazio u posao sa bilo kojim privatnikom.Izvor vode je nas,vodovod smo mi zrenjaninci izgradili i sad nam treba neka bitanga koja ce nam naplacivati nasu vodu.

      1. Koji izvor vode? ???? Treba nam proizvodjac vode posto cistog izvora u Zrenjaninu nema.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]