• Banke prodaju nepokretnosti u Žitištu, Sečnju, Novom Bečeju i Novoj Crnji

    Na portalu „Doboš“ banke, kao poverioci, oglašavaju prodaju poljoprivrednog zemljišta i stambenih objekata, kako bi na taj način naplatile potraživanja koja imaju prema građanima, odnosno dužnicima.   OTP banka je tako, na osnovu Zakona o hipoteci, oglasila prodaju kuće u Česteregu, u opštini Žitište, po početnoj ceni od 6.300 evra. Reč je o kući površine […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Banke prodaju nepokretnosti u Žitištu, Sečnju, Novom Bečeju i Novoj Crnji

    Na portalu „Doboš“ banke, kao poverioci, oglašavaju prodaju poljoprivrednog zemljišta i stambenih objekata, kako bi na taj način naplatile potraživanja koja imaju prema građanima, odnosno dužnicima.

     

    OTP banka je tako, na osnovu Zakona o hipoteci, oglasila prodaju kuće u Česteregu, u opštini Žitište, po početnoj ceni od 6.300 evra. Reč je o kući površine 104 kvadratna metra, sa dva pomoćna objekta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju useljivi stanovi, lokali i garažna mesta u naselju Lesnina (Foto)

     

    Kada je reč o opštini Sečanj, na portalu „Doboš“ trenutno nije oglašena prodaja objekata, ali je zato objavljeno nekoliko oglasa o prodaji zemljišta, kako u Sečnju, tako i u Sutjesci i Jarkovcu. I u ovim slučajevima u ulozi poverilaca, odnosno prodavaca, nalaze se banke. Cene parcela koje se prodaju kreću se od 254 evra, pa do čak 300.000 evra.

     

    Banke nisu zaobišle ni opštine Nova Crnja i Novi Bečej. Tako je OTP banka oglasila prodaju kuće u Aleksandrovu, površine 192 kvadrata, sa pomoćnim objektom. U oglasu nije navedena cena, već da zainteresovani mogu da kontaktiraju banku.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju šestosobna kuća u Srpskom Itebeju (Foto)

     

    Eurobank prodaje kuću u Novom Bečeju, površine 82 kvadratna metra i procenjene vrednosti 1.175.348 dinara. Početna cena je 6.972 evra.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. U Zrenjaninu ima veliki broj zgrada u samom centru u prilično lošem stanju(stara robna kuća,radnički univerzitet,dom vojske,hitna….)treba samo prošetao gradom.
      Naše vlasti nisu u stanju ni da reše problem vlasništva a kamoli da odrade kvalitetno saniranje zgrada.A puna su nam usta hvale o gradu sporta.Sama demagogija.Bitno je da funkcioneri sebi dograbe što više,jer ko zna.,.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija