• „ALMEX“ PLANIRA REKONSTRUKCIJU DELA OBJEKTA SKROBARE

    ZRENJANIN – Pančevačko preduzeće „Almex“, koje je pre nekoliko godina postalo vlasnik nekadašnje Industrije prerađevina od kukuruza IPOK, planira rekonstrukciju i promenu namene dela objekta – zgradu poslovnih usluga, radionice i skladišnog prostora.     Ovaj objekat planira se u sadašnjoj radnoj zoni nekadašnjeg IPOK-a.   U rekonstruisanom proizvodnom pogonu će se obavljati uparavanje vode […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „ALMEX“ PLANIRA REKONSTRUKCIJU DELA OBJEKTA SKROBARE

    ZRENJANIN – Pančevačko preduzeće „Almex“, koje je pre nekoliko godina postalo vlasnik nekadašnje Industrije prerađevina od kukuruza IPOK, planira rekonstrukciju i promenu namene dela objekta – zgradu poslovnih usluga, radionice i skladišnog prostora.

     

    Almex

     

    Ovaj objekat planira se u sadašnjoj radnoj zoni nekadašnjeg IPOK-a.

     

    U rekonstruisanom proizvodnom pogonu će se obavljati uparavanje vode od močenja kukuruza, čime se kao vredan proizvod dobija ugušćeni CSL, koji se upotrebljava u farmaceutskoj industriji za pripremu hranljivih mikrobioloških podloga u proizvodnji antibiotika i kao proteinski dodatak stočnoj hrani.

     

    Za ovaj pogon potrebna je procena uticaja projekta na životnu sredinu, tako da se uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva može videti u Odseku za zaštitu životne sredine u Gradskoj upravi Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. LILIPUTANAC UPRAVLJA SA DŽINOM, A, ZRENJANINCI „NISU ZNALI“, DA TU FIRMU AKTIVIRAJU I PRODUŽE JOJ „ŽIVOT“, NA ZADOVOLJSTVO ZAPOSLENIH!!!
      TADAŠNJA UPRAVA GRADA, „NIJE SE VIDELA“, NI ČULA, NITI SE TRUDILA, DA ZAUSTAVI PROPADANJE ZRENJANINSKE INDUSTRIJE!!!???
      BILI SU PUKI „POSLUŠNICI“ PRESTONIH RASTURAČA DRŽAVE, BEZ SOPSTVENOG „JA“, NA NAŠU ŽALOST!!!
      MOŽDA SU ONI IMALI KORISTI, GRAD NIJE, PROPADAO JE-NA KOLENIMA JE, SVI VIDIMO, I, NE VIDI SE JOŠ, NA ŽALOST, „SVETLO NA KRAJU TUNELA“!!!
      Prekor iz Elemir!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija