Ekonomija

AKTUELNI OGLASI ZA POSAO, ZRENJANINSKE FIRME TRAŽE RADNIKE

oglasi za zapošljavanje

ZRENJANIN – Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje, filijale u Zrenjaninu.

STR „Đenka“ iz Kleka zapošljava jednog vozača na određeno vreme, a uslov je posedovanje vozačke dozvole B i C kategorije i da kandidat ima šest meseci radnog iskustva. Oglas je otvoren do popune radnog mesta.

I STR „Ramada“ traži vozača sa C kategorijom i radnim iskustvom kao poželjnom opcijom, a posao je na određeno vreme.

Vozača sa C kategorijom traži i drvara „Filip“ DOO. Radno iskustvo nije bitno, a oglas je otvoren do 6. aprila.

Zrenjaninski poslodavac „Duška in hair“ traži pomoćnog frizera. Posao je na određeno vreme, a rad je smenski. Oglas je aktuelan do 6. aprila.

Frizerska radnja „Šiško plus“ iz Zrenjanina traži muško – ženskog frizera.

„Tehnicom“ DOO Zrenjanin zapošljava tri bravara montera, na neodređeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Probni rad je na mesec dana, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

„Soko 023 sigurnost“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za pet čistača prostorija. Mesto rada je Zrenjanin, obrazovanje i radno iskustvo se ne traže, a posao je na određeno vreme

„Zlatni klas senior“ traži dva prodavca za rad u pekari, posao je na određeno vreme, a probni rad je pet dana.

Autocentar „Optima“ zapošljava jednog automehaničara sa radnim iskustvom od najmanje šest meseci. Posao je na određeno vreme.

„Ribobel“ DOO zapošljava radnika u prodavnici ribe, po zanimanju kuvara ili mesara, na određeno vreme.

„Vrebalov agrar“ iz Novog Bečeja zapošljava jednog diplomiranog inženjera poljoprivrede – zaštite bilja. Uslov je pet godina radnog iskustva, Radno mesto je u Novom Bečeju, a posao je na određeno. Oglas je otvoren do 15. aprila.

 „Love carpe diem“ iz Zagreba traži 30 animatora u turizmu, za rad na hrvatskoj obali.

Zrenjaninska autoperionica „Interduo“ zapošljava perača automobila, kao i konobara, za rad u smenama. Oglas je otvoren od 14. aprila.

Do istog datuma važi i oglas za prijem u radni odnos u firmi „Agrorit“ DOO Melenci koja traži šest vozača sa vozačkim dozvolama C i E kategorije za rad na neodređeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Ista firma zapošljava i jednog dvorišnog radnika, iz kategorije teže zapošljivih lica.

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.