Ekonomija Vesti Zrenjanin

Aktuelni oglasi za posao, više poslodavaca zapošljava radnike

konkursi za posao

Ovo su aktuelni oglasi za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

„Miltrade group 023“ doo iz Zrenjanina traži jednog vozača međunarodnog transporta. Posao je na neodređeno vreme, a uslov je da kandidat ima radno iskustvo, vozačku dozvolu C i E kategorije, kao i početni nivo engleskog jezika. Rad je na terenu i noću. Konkurs traje do 18. decembra. Više informacija na broj telefona 064 430 19 09.

 

„BCM trade“ doo iz Beograda zapošljava dva manipulativna radnika, a mesto rada je Perlez. Od obrazovanja, potreban je treći stepen stručne spreme, bez obzira na usmerenje. Od kandidata se očekuje i da imaju radno iskustvo duže od šest meseci. Posao je na određeno vreme, a rad je u smenama. Isti poslodavac zapošljava i jednog komercijalistu, takođe za rad u Perlezu. Uslov je da ima četvrti stepen stručne spreme, bez obzira na usmerenje, kao i da poseduje vozačku dozvolu B kategorije i da zna da radi na računaru. Poželjno je poznavanje engleskog jezika. Oba konkursa su otvorena do 4. novembra. Više informacija na broj telefona 011 324 44 21.

 

Pročitajte još: POSAO: Kompanija „Essex Balkan“ zapošljava na neodređeno vreme

 

Picerija „Pino“ traži jednog pomoćnog radnika u piceriji. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Rad je u smenama. Konkurs traje do 1. decembra, a više informacija možete dobiti na broj telefona 023 544 247.

 

STR „Štrumpf“ iz Zrenjanina zapošljava dva prodavca u kiosku. Radno iskustvo nije bitno, a posao je na određeno vreme. Konkurs traje do 1. novembra. Kandidati se mogu javiti na broj telefona 065 538 35 01.

 

Pročitajte još: Raspisan konkurs za generalnog menadžera Hotela Vojvodina

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

Podeli članak
sinovoz
FAM