• Aktuelni oglasi za posao: Potrebno desetak radnika različitih zanimanja

    Pred vama su aktuelni oglasi za posao koje objavljujemo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.   „Pro-tech Max“ DOO Novi Beograd zapošljava pet higijeničara, za rad na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin. Kandidati se mogu javljati na kontakt telefon 064/956 39 23.   PROČITAJTE JOŠ: Građevinsko preduzeće “Maksimović-gradnja” raspisalo konkurs za posao   PD „Graničar“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aktuelni oglasi za posao: Potrebno desetak radnika različitih zanimanja

    Pred vama su aktuelni oglasi za posao koje objavljujemo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    „Pro-tech Max“ DOO Novi Beograd zapošljava pet higijeničara, za rad na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin. Kandidati se mogu javljati na kontakt telefon 064/956 39 23.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Građevinsko preduzeće “Maksimović-gradnja” raspisalo konkurs za posao

     

    PD „Graničar“ DOO Konak zapošljava prodavca u maloprodaji, za rad na benzinskoj stanici. Uslov za konkurisanje je srednja škola – III stepen, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno, a radno mesto je u Konaku. Prijave sa biografijom mogu se slati elektronski na e-mail grankon@ptt.rs. Kontakt za više informacija je 023/3856-025.

     

    Firmi „Shadow Net“ iz Novog Bečeja potreban je operater CNC mašina i uređaja za lasersko sečenje. Firma traži i tri radnika na poslovima mašinbravara, za poslove izrade delova na presama, apkant presama, makazama i bušilicama. Za obe radne pozicije uslov je srednja škola – III stepen, smer mašinstvo. Potrebno je i radno iskustvo više od godinu dana i vozačka dozvola „B“ kategorije. Poželjan je srednji nivo znanja engleskog jezika. Poslovi su na određeno vreme. E-mail adresa poslodavca je mirjana.radicevic@shadownet.rs

     

    Osnovna škola „Sonja Marinković“ Zrenjanin traži spremačicu. Potpune informacije kandidati mogu dobiti od sekretara škole putem telefona 530-420.

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija