Ekonomija YTOP

AKTUELNI OGLASI: MOŽDA JE UPRAVO OVO POSAO ZA VAS

posao

ZRENJANIN – I danas objavljujemo deo oglasa za posao, istaknut na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

posao-zaposljavanje

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ raspisao je oglas za prijem u radni odnos logopeda, na određeno, do povratka odsutnog radnika. Uslov za konkurisanje je završen Defektološki fakultet, logopedski smer, kao i položen stručni ispit. Oglas je otvoren do 29. novembra. U istoj medicinskoj ustanovi do 3. decembra otvoren je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme medicinske sestre – tehničara.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je javni oglas za prijem u radni odnos dvoje bolničkih poslužitelja a prijave se primaju do 30. novembra.

Dom zdravlja Srpska Crnja traži diplomiranog farmaceuta – medicinskog biohemičara, a mesto rada je Srpska Crnja. Oglas je otvoren do 31. decembra. Ista ustanova traži i diplomiranog farmaceuta za rad u apoteci, na određeno vreme, a oglas je takođe otvoren do poslednjeg dana ove godine.

Firma „Carnelian“ iz Bačkog Jarka traži četiri izvršioca za rad na telefonskim mrežama. Dovoljno je obrazovanje 1. stepena, radno iskustvo nije potrebno, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

A ugostiteljska radnja „Kod Pink pantera“ traži jednog roštiljdžiju, za kojeg je potrebna godina dana radnog iskustva, i konobaricu, gde radno iskustvo nije bitan uslov. Posao je na određeno vreme, radi se smenski, a obezbeđena je ishrana.

SZR „Elektrolumen“ raspisao je oglas za rukovodioca elektro odeljenja, i to elektroinženjera, smer energetika ili automatika. Uslov je i rad na računaru, vozačka dozvola B kategorije, engleski jezik početni nivo, a poželjno je da kandidat ima položen stručni ispit, dok radno iskustvo nije bitno. Radi se u Zrenjaninu, posao je na određeno, a oglas je otvoren do 17. decembra. Isti poslodavac traži i elektrotehničara, na poslovima komercijaliste, a posao je na određeno.

Do 30. novembra otvoren je oglas za školskog pedagoga u OŠ „Sonja Marinković“, na određeno vreme sa punim radnim vremenom.

A Medicinska škola oglasila je potrebu za nastavnikom zdravstvene nege, na određeno i sa punim radnim vremenom. I taj oglas zaključuje se 30. novembra.

Poslednjeg dana novembra ističe i oglas za rad u Nemačkoj, na poslovima asistenta za zdravstvenu negu. Kao što smo već objavljivali, potrebno je 18 radnika, a mesto rada je pokrajina Bajern.

Podeli članak
sinovoz
FAM