Ekonomija Vesti Zrenjanin

Ako tražite posao u Zrenjaninu imate priliku da se javite na ove konkurse

oglasi za posao

Objavljeni su novi oglasi za posao u Zrenjaninu, a informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od njih.

 

Preduzetnik Nikola Jelić zapošljava tri perača vozila, za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Od kandidata se traži diploma osnovne škole, vozačka dozvola „B“ kategorije je poželjna, a radno iskustvo nije bitno. Oglas je otvoren do 16. februara. Zainteresovani mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail jjasminappopov@gmail.com ili se mogu javiti na telefon broj 064 155 45 55.

 

„Pro-tech Max“ doo Beograd zapošljava pet higijeničarki za rad na određeno vreme u zrenjaninskom Aviv Parku Zrenjanin. Od kandidata se traži diploma osnovne škole, poželjna je vozačka dozvola „B“ kategorije, a radno iskustvo je nebitno. Rad je terenski i smenski. Oglas je otvoren do 15. februara. Kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail ivana.djurovic@protechmax.rs ili pozvati kontakt telefon 064 956 39 23.

 

Pročitajte još: Caffe Piccolo u naselju Lesnina zapošljava nove radnike

 

Posao nude i Biskupijski Karitas i NIS

 

„Biskupijski Karitas“ Zrenjanin zapošljava medicinsku sestru, sa više od šest meseci radnog iskustva. Poželjno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, jer ima i terenskog rada. Kontakt telefon je 064 202 06 85.

 

Kompanija NIS oglasila je potrebu za zapošljavanjem koordinatora za planiranje, ekonomiku i kontroling, za rad u Zrenjaninu. Od kandidata se traži diploma ekonomskog fakulteta ili FON-a, iskustvo na istim poslovima, znanje engleskog jezika i operativnog sistema MC office, a poželjno je znanje rada u sistemima SAP i Hyperion. Rok za prijave je 25. januar. NIS za rad u Zrenjaninu traži i stručnog saradnika za logistiku. Konkurs je otvoren do 26. januara, a zainteresovani mogu da se prijave elektronskim putem, popunjavanjem i slanjem već pripremljenog obrasca, objavljenog na sajtu kompanije.

 

Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM