Ekonomija

AKO TRAŽITE POSAO, MOŽDA GA NAĐETE U OVIM OGLASIMA

oglas za posao zrenjanin

ZRENJANIN – Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ traži administrativnog radnika na određeno vreme, sa 42 posto radnog vremena. Uslov je završena četvorogodišnja srednja škola. Oglas je otvoren do 22. juna.

 

oglas posao

 

I Medicinska škola Zrenjanin zapošljava administrativnog radnika na određeno vreme, ali sa 55,6 odsto radnog vremena.

 

Kulturno – prosvetna zajednica opštine Žitište raspisala je konkurs za izbor direktora. Uslov je 6. ili 7. stepen stručne spreme i najmanje pet godina radnog iskustva.

 

Poslodavac „Tokram company“ doo iz Vršca traži 10 točilaca goriva i 10 prodavaca, a mesto rada je Vršac. Posao je na određeno vreme.

 

„Tenzor“ doo Ptuj, Slovenija, traži pet elektroinstalatera – elektromontera, sa vozačkom dozvolom B kategorije, poznavanjem engleskog na srednjem nivou i poznavanjem čitanja planova električnih instalacija. Obavezno je radno iskustvo od najmanje pet godina. Posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 30. juna.

 

Generalštab Vojske Srbije traži osam profesionalnih vojnika, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Konkurs je otvoren do 30. juna.

 

Poslodavac „Prva linija“ DOO zapošljava čak 50 radnika na radnom mestu izrađivača gornjih delova obuće. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

STR „Baja“ iz Zrenjanina traži vozača sa vozačkom dozvolom C i E kategorije. Posao je na određeno vreme.

 

SR „Jabuka“ iz Zrenjanina traži dva prodavca.

 

Agencija „Herkules“ zapošljava dva lica na obezbeđenju objekata. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na neodređeno vreme, a potrebna je licenca za radnike obezbeđenja. Oglas je otvoren do 30. juna.

 

Poslodavac „Kondor security“ DOO iz Beograda traži četiri radnika obezbeđenja, na određeno vreme.

 

„Pantograf“ DOO Melenci zapošljava dva pomoćna radnika bravara. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 21. jula.

 

„Minel energy“ DOO Zrenjanin traži inženjera u tehničkoj pripremi. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 21. juna.

 

„O&M inženjering group“ traži tri bravara montera, dva mašinbravara, jednog magacionera i dva nekvalifikovana radnika. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 30. juna.

 

Nemački poslodavac „Ophelo“ oglasio je potrebu za 20 asistenata u poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica u Bavarskoj. Oglas je otvoren do 20. jula.

 

SR „DMS testenine“ iz Zrenjanina zapošljava radnika u proizvodnji testenine, na neodređeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana.

 

Poslodavac „Bella 023“ traži dva muško – ženska frizera i kozmetičara.

 

„Soko sigurnost 023“ traži pet čistača prostorija, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz