• Ako si u potrazi za stalnim poslom, obrati pažnju na novi konkurs

    Kompanija ŠINVOZ iz Zrenjanina traži više izvršilaca za radno mesto tehničar numeričkih mašina – CNC operater i poziva zainteresovane da postanu deo njenog uspešnog tima.   Ako si u potrazi za stalnim poslom, imaš iskustva, a i dalje želiš da učiš i unapređuješ svoje znanje u programiranju i operacijama na CNC mašinama – javi se. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ako si u potrazi za stalnim poslom, obrati pažnju na novi konkurs

    Kompanija ŠINVOZ iz Zrenjanina traži više izvršilaca za radno mesto tehničar numeričkih mašina – CNC operater i poziva zainteresovane da postanu deo njenog uspešnog tima.

     

    Ako si u potrazi za stalnim poslom, imaš iskustva, a i dalje želiš da učiš i unapređuješ svoje znanje u programiranju i operacijama na CNC mašinama – javi se. Naročito ako imaš iskustva u radu na bilo kojoj CNC mašini. Veliki plus je ako znaš da praviš krojne šeme, čitaš tehničku dokumentaciju, vešt si u programima koje podržavaju numeričke mašine.

     

    „Ako imaš navedena znanja i imaš želju za napredovanjem, učenjem, ako si pedantna, vredna i odgovorna osoba, spremna za timski, a kasnije i samostalan rad – ti si idealna osoba za naš tim“, poručuju iz kompanije „Šinvoz“.

     

    Ono što „Šinvoz“ nudi je:

     

    – Puno radno vreme 8 sati dnevno, 40 sati nedeljno, smenski rad, plaćen prekovremeni rad;

     

    – Odlične radne uslove i stimulativnu zaradu;

     

    – Rad u zatvorenoj hali.

     

    Za početak možeš da očekuješ ugovor na određeno, a kasnije, uz obostrano zadovoljstvo, kompanija će ti ponuditi ugovor za stalno.

     

    Svoju prijavu možeš poslati na adresu: hr@sinvoz.rs

     

    ili se prijaviti preko OVOG LINKA.

     

    Za sve dodatne informacije pozovi: 064/831 83 85.

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija