• Agencija Gsigma oglasila prodaju dvosobnog stana na Bagljašu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vašoj pažnji preporučujemo dvosoban stan.   Stan se nalazi na osmom spratu u naselju Bagljaš, u ulici Junaka Milana Tepića. Zgrada ima dva lifta. Stan je površine 52 kvadrata.   Stan se sastoji od jedne spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka iz kog se izlazi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Agencija Gsigma oglasila prodaju dvosobnog stana na Bagljašu (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje vašoj pažnji preporučujemo dvosoban stan.

     

    Stan se nalazi na osmom spratu u naselju Bagljaš, u ulici Junaka Milana Tepića. Zgrada ima dva lifta. Stan je površine 52 kvadrata.

     

    Stan se sastoji od jedne spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka iz kog se izlazi na veću terasu. Kuhinja je spojena sa trpezarijom iz koje može da se izađe na manju terasu. Pored te manje terase je ostava.

     

    Stan je renoviran. U spavaćoj sobi je postavljen PVC prozor. Ulazna vrata su sigurnosna. Na prozorima su postavljene roletne. Ugrađena je klima. Kupatilo je sa tuš kadom.

     

    Cena dvosobnog stana na Bagljašu je 33.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija