Društvo Foto dana Vesti Zrenjanin

ZDRAVO SVETE: Održan tradicionalni Ples predškolaca (Foto)

ples predškolaca
Foto: Digital style

Tradicionalni Ples predškolaca „Zdravo svete“ održan je danas na Trgu slobode u Zrenjaninu, a učestvovalo je više od 680 mališana.

 

– Hvala svima koji su učestvovali u realizaciji ove manifestacije. Ona se u Zrenjaninu održava četvrti put, u organizaciji Predškolske ustanove i uz podršku Grada i gradonačelnika. Uz Ples maturanata, koji se u našem gradu priređuje 14. godinu za redom, ovo je jedan sjajan događaj i lep način da se mališani oproste od svojih vrtića. Našoj dragoj deci želim da pamte sve ono što su ih vaspitači učili. Želim im da ostanu dobri ljudi i postanu veliki i poznati i da rade ono što vole – poručila je koordinatorka manifestacije Nikoleta Vidaković.

 

Najmlađe Zrenjanince pozdravio je i zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac.

 

– Slika koju šaljemo sa ovog trga je najlepša slika Zrenjanina. Ovo je naša budućnost, ovo su deca za koju živimo, radimo i borimo se. Deco, želim vam da upoznate nove drugare i drugarice, a siguran sam da ćete se uvek sećati onih sa kojima ste proveli prve godine u vrtićima. Znam to iz ličnog iskustva – rekao je Santovac.

 

Direktor Predškolske ustanove Vladimir Petrović naglasio je da ustanova, na čijem je čelu, ima odličnu saradnju sa Gradom Zrenjaninom, što pokazuje i zajednički organizovana manifestacija „Zdravo svete“. On je istakao da je Zrenjanin prvi grad u Srbiji, koji je pokrenuo ovakvu manifestaciju.

 

Foto: Digital style

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM