Društvo Foto dana Vesti Zrenjanin

Završena akcija “Topli dinar”: Podeljen ogrev ugroženim porodicama (Foto)

akcija topli dinar

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom “Topli dinar”, uspešno je završena i ove godine. Tokom oktobra, PerSu marketi su od svakog ostvarenog računa izdvajali po jedan dinar, da bi se, tradicionalno, od sakupljenog novca kupio ogrev za 100 najugroženijih porodica širom Vojvodine.

 

„Veoma smo zadovoljni rezultatima akcije. Pogotovo u ovoj godini koja je svakako specifična i drugačija od svih prethodnih. Samim tim, još više smo zahvalni našim kupcima koji su prepoznali značaj solidarnosti i humanosti u vreme velikih izazova za celo društvo. Bez njih sve ovo ne bi bilo moguće”, poručuju iz PerSu marketa.

 

PROČITAJTE JOŠ: Razgovarano o posebnim pogodnostima za porodice sa troje i više dece

 

 

Cilj akcije “Topli dinar” jeste da se pomogne i doprinese zajednici, kroz usmerenu i transparentnu pomoć najugroženijima, time što im se obezbeđuje ogrev za celu zimu. U pitanju je 100 porodica u preko 90 naseljenih mesta, u kojima PerSu marketi posluju.

 

Veliki doprinos dali su i prijatelji akcije, kompanije Imlek, Pepsi, Štark, Mattini, Moravka i D Plus. One su podržale akciju i istakle važnost brige o potrošačima.

 

Kroz ovu humanitarnu akciju, zaključno sa 2020. godinom, ogrev je dobilo 600 porodica u Vojvodini. Celokupnoj organizaciji veliku pomoć pružili su i Centri za socijalni rad iz svih opština. Oni su dostavili spiskove najugroženijih mnogočlanih porodica. Na taj način, povezali su se trgovci, proizvođači, potrošači i centri za socijalni rad, kako bi zajedničkim snagama doprineli da ove zime svima bude toplo.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM