Društvo Vesti Zrenjanin

Važno obaveštenje za buduće učenike Zrenjaninske gimnazije

učenici zrenjaninske gimnazije

Učenici koji su se tokom aprila elektronski prijavili za polaganje prijemnog ispita za IT smer (Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku) treba da potvrde svoju prijavu na mejl Zrenjaninske gimnazije. Mejl adresa je gimnazijazr1@gmail.com

 

Dodatna prijava trajaće od 18. do 21. maja popunjavanjem obrasca Prijava za polaganje prijemnog ispita. Ovaj obrazac se može preuzeti na sajtu Zrenjaninske gimnazije. 

 

Pored popunjene prijave, u tekstu mejla obavezno je navesti generički broj koji je dobijen prilikom prve onlajn prijave. Škola će potvrditi povratnim mejlom da je primila dodatnu prijavu.

 

Pročitajte još: Danilo Ćirić već je imao priliku da nastupi pred više od deset hiljada ljudi

 

Učenici koji se nisu uopšte onlajn prijavili za polaganje prijemnog ispita mogu to učiniti štampanjem i popunjavanjem Prijave za polaganje prijemnog ispita. Popunjena prijava u dva primerka predaje se lično u Zrenjaninskoj gimnaziji od ponedeljka, 18. do četvrtka, 21. maja, od 12 do 13 časova.

 

Prijemni ispit iz matematike održaće se u prostoru Zrenjaninske gimnazije 10. juna, u 10 časova.

 

Više informacija možete pronaći na sajtu škole.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM