Društvo

UŽINA ZA NAJMLAĐE PACIJENTE TOKOM CELE GODINE

ZRENJANIN – Pedijatrijsku službu Opšte bolnice “Dr Đorđe Joanović” u Zrenjaninu posetio je rukovodilac pekare zrenjaninskog ogranka kompanije “Don Don” Goran Radovanović i tom prilikom uručio donaciju u vidu 100 kilograma smrznutih peciva. Ovo je prvi kontigent od ugovorenih 500 kilograma godišnje.

Goran Radovanović i Tatjana Stanković
Goran Radovanović i Tatjana Stanković

– Raduje me što naša saradnja prerasta u tradiciju. Drago mi je da je “Don Don” prepoznao potrebe ove bolnice i da sam deo ove lepe akcije, ali i kompanije koja je društveno odgovorna i koja na ovakav način pomaže. Ovo je prilika da pozovem i ostale društveno odgovorne kompanije da slede primer “Don Dona” i pomognu u okviru svojih mogućnosti – istakao je Radovanović.

Načelnica Pedijatrijske službe dr Tatjana Stanković se zahvalila na ovom lepom i humanom gestu, istakavši da je time obezbeđena užina tokom cele godine za najmlađe pacijente.

Pomoćnik direktora za medicinske poslove dr Dušan Velisavljev je iskazao zahvalnost na uručenoj donaciji, ali je i skrenuo pažnju da se Pedijatrijska služba u ovoj zgradi nalazi punih 40 godina.

Za naredni period su predviđeni radovi i rekonstrukcija objekta, pa poziva kompanije i ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu adaptaciju objekta u kojem se leče najmlađi pacijenti celog srednjobanatskog regiona.

Podeli članak
sinovoz
FAM