Društvo Vesti Zrenjanin

Tradicionalna humanitarna akcija “Korpa solidarnosti” održava se u subotu

korpa solidarnosti

Kompanija “Gomex” i predstavnici Rotarakt kluba iz Zrenjanina i ove godine organizuju humanitarnu akciju pod nazivom “Korpa solidarnosti”.

 

U pitanju je akcija koju već dugi niz godina zajedničkim snagama organizuju kompanija “Gomex” i Rotarakt klub Zrenjanin, a koja za cilj ima obezbeđivanje osnovnih životnih namirnica za najugroženije porodice sa velikim brojem dece.

 

PROČITAJTE JOŠ: U akciji “Dočekajmo Deda Mraza” podeljeno 2.260 novogodišnjih paketića

 

Dvadeseta, jubilarna “Korpa solidarnosti” biće održana u Gomex Totalu (Marka Oreškovića bb), u subotu, 26. decembra. Svi kupci, kao i ljudi dobre volje, od 9 do 15 časova, moći će da kupe poneki proizvod više i ubace u korpu, odnosno doniraju onima kojima je to najpotrebnije, prvenstveno porodicama koje školuju veliki broj dece.

 

“Korpa solidarnosti” organizuje se dva puta godišnje, uoči najvećih hrišćanskih praznika – Uskrsa i Božića. “Darivanje je u duhu praznika Pokažimo da nam je stalo”, poručuju organizatori akcije.

 

korpa solidarnosti

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM