Društvo YTOP

SVE BOLJA SARADNJA SA DRUŠTVOM PRIJATELJA ALŽIRA

Nenad Joksimović

ZRENJANIN –Zahvaljujući angažovanju mladog odbornika u Skupštini grada Zrenjanina Nenada Joksimovića, sve je bolja saradnja struktura našeg grada sa Društvom prijatelja Alžira i predstavnicima alžirske ambasade.

 

Nenad Joksimović

 

Da podsetimo, Joksimović je u decembru prošle godine, na poziv Društva prijatelja Alžira i ambasade Alžira, u Beogradu prisustvovao proslavi 90. rođendana Stevana Labudovića, zaslužnog građanina Narodne Demokratske Republike Alžir i učesnika Alžirskog rata za nacionalno oslobođenje. Tom prilikom, zahvaljujući svom sugrađaninu Strahinji Bukviću, učlanio se u Društvo prijatelja Alžira i pokrenuo inicijativu da ambasada Alžira i Društvo prijatelja Alžira što bolje upoznaju Zrenjanin, radi potencijalne saradnje na više polja.

 

Prevashodni cilj bio je ukazivanje na turistističke potencijale Zrenjanina i okoline, ali bila je to prilika i za predstavljanje velikih potencijala našeg grada za investiticije i investitore.

 

Joksimovićevo angažovanje nije prošlo nezapaženo, pa je na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, delegacija ambasade Alžira i Društva prijatelja Alžira posetila štand Turističke organizacije grada Zrenjanina. Tom prilikom susreli su se gradonačelnik grada Zrenjanina Čedomir Janjić i ambasador Alžira, i razgovarali o načinima moguće saradnje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz