Društvo YTOP

I SREDNJOŠKOLCIMA URUČENE VUKOVE DIPLOME

ZRENJANIN – Danas je u Gradskoj bašti organizovana svečanost na kojoj su dodeljene diplome „Vuk Karadžić“ učenicima zrenjaninskih srednjih škola, za školsku 2016/2017. godinu.

 

vukove-diplome

 

Diplome je učenicima uručio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što ima priliku da čestita najboljim među najboljima. 

 

– Želim vam da nastavite školovanje, u Zrenjaninu, u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, ali i Londonu, Parizu i gde god ima uslova za sticanje kvalitetnog obrazovanja. Ali, kada završite školovanje da se vratite u Zrenjanin, da pokažete šta znate, da vodite preduzeća ustanove i ovaj grad. Naš zadatak je da vam omogućimo da se vratite u dobar grad, u kojem se otvaraju nova radna mesta, u kojem ima zdrave pijaće vode, dobre putne infrastrukture, velikih sportskih i kulturnih dešavanja… Do tada, želim vam sve najbolje  – poručio je gradonačelnik Janjić u obraćanju prisutnima.

 

Dobitnicima Vukove diplome obratio se i načelnik Školske uprave za Banat Milan Bojanić, koji je učenicima poželeo sreću u izboru zanimanja kojim će se baviti.

 

– Nadam se da će đaci koji su pokazali najbolje rezultate ostati u našoj sredini i tu pokazati svoje kvalitete. A mi iz Školske uprave moramo da istaknemo podršku koju dobijamo da bi srednjoškolsko obrazovanje bilo kvalitetno – istakao je Bojanić.

 

vukove-diplome

 

Diplome „Vuk Karadžić“ dobili su iz Zrenjaninske gimnazije: Ljubica Glušac, Anastasija Žarevac, Žarko Olah Pajić, Tamara Piščević, Angelina Frajić, Darija Granić, Branislava Davinić, Milica Kovačević, Dajana Kuzman, Natalija Božjak, Aleksa Ivanić, Strahinja Kovač, Maja Milekić, Vanesa Mata, Leontina Bicok, Aleksandra Bogdanović, Dragan Gajić, Maja Popović, Anastasija Andrić, Nataša Bilbija, Jovana Novaković, Danilo Brdar, Milica Aćimov, Teodora Marković, Vladana Kovač, Olivera Kralj, Milica Stanković, Aleksandar Trifunjagić, Roland Đarmati, Melita Molnar, Jovana Đukić, Marko Đurišić, Luka Kljajić, Mihajlo Krudulj, Biljana Savić, Nenad Skoko, Aleksandra Nestorović, Tina Tanović, Dimitrije Bulaja, Nikolina Kuprešanin (đak generacije), Momčilo Milosavljević, Olivera Sando, Igor Fijat, Strahinja Cvijanović, Đina Čizmaš.

 

Iz Poljoprivredne škole Zrenjanin vukovci su: Slobodan Vučetić (đak generacije), Snežana Đorđević, Danijela Kaurin, Danica Kaurin, Valentina Jankulov, Aleksandar Nikolić.

 

U HPTŠ „Uroš Predić“ Vukovu diplomu je dobila Olivera Stražmešterov, koja je i đak generacije. Đaci generacije su i Sava Bolorin i Lea Labanc.

 

U ETGŠ „Nikola Tesla“ Zrenjanin vukovci su: Strahinja Klem, Kristijan Puja (đak generacije), Jakov Trajkoski.

 

Diplomu „Vuk Karadžić“ u Medicinskoj školi Zrenjanin dobili su Jelena Petrović (đak generacije), Isidora Stevanović, Jelena Terzić, Ana Čalić, Dunja Dujović, Jelena Kretler, Tijana Kraljević, Jovana Miladinov, Milica Perin, Kristina Balog, Jelena Bogdanov, Mirjana Mirković, Anja Stanić, Lena Stojadinov, Timea Bicok.

 

vukove-diplome

 

U ETŠ „Jovan Trajković“ Zrenjanin „Vukove diplome“ su dobili Denis Avram, Dragana Banović, Jelena Đokić, Danijela Živkov, Ratko Knežević (đak generacije), Nebojša Maljica (đak generacije), Ana Petrović, Aleksandra Stavrić, Blaženka Stojaković, Olivera Čikoš, Nikola Šarac.

 

Vukovci u Muzičkoj školi „Josif Marinković“ Zrenjanin su Irina Velisavljev, Ivan Komanov, Žarka Milidragović, Norbert Nehez, Anja Popadić i Arnold Feher (đak generacije).

 

Tehnička škola Zrenjanin ima tri vukovca, i to su Igor Zuber, Milenko Ikonov, Daniel Peka (đak generacije).

 

Osnovna i srednja škola „9. maj“ Zrenjanin ima dva đaka sa ovom diplomom i to su Miroslav Simić (đak generacije) i Marina Živković.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz