Društvo YSLAJDER

RUSANDA PREDSTAVILA PONUDU NA NOVOSADSKOM SAJMU

NOVI SAD, MELENCI – Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca na ovogodišnjem jubilarnom 50. Sajmu lova, ribolova, sporta i turizma (LORIST) ima svoj štand, na kojem predstavlja bogatu ponudu ovog nadaleko čuvenog lečilišta.

 

 

– Hoćemo da potencijalnim korisnicima naših usluga na ovom tradicionalnoj manifestaciji predočimo sve vrste usluga kojima raspolažemo. Nastup na ovogodišnjerm sajmu je važan jer ove godine ima duplo više izlagača, a mi želimo da imamo zapaženo mesto u žestokoj domaćoj konkurenciji – kaže za portal zrenjaninski.com direktorica „Rusande“ Zorica Ćulibrk.

 

„Rusanda“ se nalazi na obali najvećeg slanog jezera u Srbiji, u izuzetnom parku, bogatom florom i faunom. Ipak, ono što je izdvaja i po čemu je decenijama prepoznaju, jeste izuzetna lekovitost rusandskog blata.

 

rusanda

 

– Još daleke 1867. godine u Rusandi je otvoreno lečilište, koje je sada Specijalna bolnica za rehabilitaciju. Lekovitost banjskog blata, odnosno peloida, potvrđena je još davno, u bečkoj carskoj akademiji a, uz stručno i obučeno medicinsko osoblje, ono je garant za uspešno lečenje i rehabilitaciju bolesnika sa oboljenjem ili povredom nervnog sistema, koštano-zglobno-mišićnog sistema, reumatskim i dermatološkim oboljenjima – kaže Zorica Ćulibrk, uz napomenu da je „Rusanda“ opredeljena i za razvoj velnes usluga i da širi ponudu i za potpuno zdrave osobe,

 

Za sve one koji žele relaksaciju, banja nudi različite programe vežbi disanja, istezanja, izdržljivosti i jačanja mišića, korišćenje lekovitog peloida, raznovrsne masaže, među kojima i školjkama iz Tihog okeana ili vulkanskim kamenjem, pa tretmane savremenim aparatima za zatezanje kože lica, uklanjanje masnih naslaga i celulita, boravak u sauni, tepidarijumu, termo kabini ili zatvorenom bazenu…

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.