Društvo

Promocija kalendara sa karikaturama Predraga Koraksića Koraksa

Promocija kalendara sa karikaturama

List „Danas“ i Novi optimizam organizuju promociju kalendara za 2019. godinu sa karikaturama Predraga Koraksića Koraksa. Promocija će biti održana 29. decembra, od 11 do 14 časova, u klubu Kulturnog centra Zrenjanina.

 

Ovom prilikom zainteresovani će moći da kupe kalendar po ceni od 400 dinara. Naš najpoznatiji karikaturista potpisivaće kalendare na licu mesta. Posetioci će biti u prilici da kupe i brojne prateće suvenire (dućan „Zlatno doba“), ali i da za svaki kupljeni primerak Danasa dobiju i poklon knjigu po izboru.

 

Na istom mestu od 12 časova će biti održana tribina „Zlatno doba“. Na tribini će govoriti Predrag Koraksić Corax, Dragoljub Draža Petrović, Marko Somborac, Živko Grozdanić Gera… Među govornicima biće i Janko Baljak, Milan Vlajčić, Aida Ćorović, Zdravko Vulin, Aleksandar Đuričić, Željko Bodrožić i Sergej Trifunović.

 

Događaj će upotpuniti i promocija filma Novog optimizma „Retrospektiva 2018“. Tom prilikom prisutni će se podsetiti brojnih događaja koje je Novi optimizam organizovao širom Srbije u prethodnoj godini.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM