Društvo Vesti Zrenjanin

Produžen rok za prijavu na NIS-ov konkurs “Zajednici zajedno”

zajednici zajedno

Rok za prijavu projekata na konkurs programa „Zajednici zajedno“ u lokalnim samoupravama produžen je do 10. jula, saopštila je kompanija NIS.

 

Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom „Zajednici zajedno 2020“. Između ostalih, to su Zrenjanin, Novi Bečej i Žitište.

 

Kompanija NIS je namenila 114,5 miliona dinara za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u Srbiji. Na ovaj način kompanija NIS želi da podrži ideju o jednakim uslovima za obrazovanje svih učenika u zdravom i bezbednom okruženju.

 

Pročitajte još: Stipendije za 85 srednjoškolaca i 97 studenata, Grad izdvojio 12,4 miliona

 

Program „Zajednici zajedno“ se ove godine realizuje uz podršku i aktivno učešće Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 

Rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra. Sve informacije o uslovima i propozicijama mogu se pronaći na sajtu kompanije NIS.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM