Društvo Vesti Zrenjanin

Prijavi se na ICT MeetUp – edukativni događaj namenjen srednjoškolcima i studentima

ict meetup

Prvi ICT MeetUp u Zrenjaninu održaće se 24. novembra u prostorijama Visoke tehničke škole strukovnih studija i 25. novembra na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“.

 

Događaj je edukativnog karaktera, a namenjen je srednjoškolcima i studentima koji žele da započnu karijeru u IT i srodnim industrijama. Svi sadržaji u sklopu događaja u potpunosti su besplatni.

 

PROČITAJTE JOŠ: Osmi rođendan zrenjaninske Levi9 kancelarije

 

Na ICT MeetUp-u, posetioci će biti u prilici da prošire stečena znanja, čuju iskustva lokalnih ICT preduzetnika i upoznaju se sa ICT kompanijama koje posluju u Zrenjaninu. Osim toga, 25. novembra, u sklopu programa na Fakultetu, moći će da se informišu o programima prakse direktno od budućih poslodavaca.

 

Učenje nikada ne prestaje

 

Svako ko je na bilo koji način angažovan u ICT industriji svestan je da učenje nikada ne prestaje. Radoznalost i želja za daljim profesionalnim razvojem često mogu da budu presudne za zaposlenje u ovom sektoru. „Iz tog razloga, organizovanjem događaja ovog tipa, želimo da ukažemo na značaj celoživotnog učenja i napredovanja“, navode organizatori.

 

ict meetup

 

Možda ćeš se pronaći i u drugim sferama

 

Najveći deo oglasa za posao u IT industiji odnosi se na različite programerske pozicije. Ipak, zarad neometanog rada i funkcionisanja, IT kompanije zapošljavaju i kadrove drugih kvalifikacija. Najbolje od njih organizatori dovode na ICT MeetUp, gde će podeliti sa tobom svoja znanja i iskustva.

 

Svi te jedva čekaju

 

„Nije fraza. Kompanije koje okupljamo su uvek otvorene za nove ljude, sa novom energijom i idejama“, poručuju organizatori događaja. Osim programa prakse koji lako mogu da se uklope u tvoje obaveze u školi ili na fakultetu, nude ti različite opcije stipendiranja za vreme školovanja. Za one koji izlaze iz sistema formalnog obrazovanja, uvek su raspisane različite juniorske pozicije.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

ICT MeetUp organizuje Zrenjaninski IKT klaster, u saradnji sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“ i Visokom tehničkom školom strukovnih studija. Broj mesta je ograničen, a prijava je moguća putem linka – https://zrict.rs/meetup2022/ najkasnije do srede, 23. novembra.

 

ict meetup

ict meetup

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz