Društvo

PONOSNI SMO NA NJIH: Prijem za nagrađene osnovce i srednjoškolce

prijem za nagrađene učenike svih osnovnih i srednjih škola

Načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević danas je priredila prijem za nagrađene učenike svih osnovnih i srednjih škola sa područja okruga.

 

U pitanju su učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima po kalendaru Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u školskoj 2017/2018. godini. Njima su uručeni prigodni pokloni a prijemu su prisustvovali i njihovi predmetni nastavnici i profesori, koji su ih pripremali za takmičenja.

 

prijem za nagrađene učenike svih osnovnih i srednjih škola

 

– Danas su ovde najuspešniji učenici osnovnih i srednjih škola sa područja srednjeg Banata, sa svojim profesorima. Tu su 152 učenika koja su ove godine ostvarila izuzetne rezultate na republičkim takmičenjima. To je ogroman uspeh i za njih i njihove škole, roditelje ali i sredinu iz koje dolaze. To zaslužuje veliko poštovanje i mi ga iskazujemo i na ovaj način – istakla je načelnica Snežana Vučurević, prilikom prijema i dodele poklona.

 

Ona je svim učenicima i njihovim nastavnicima i profesorima čestitala na ostvarnim rezultatima i poželela im uspehe i u narednim godinama, a maturantima da upišu željene škole i fakultete.

 

prijem za nagrađene učenike svih osnovnih i srednjih škola

 

Učenicima i nastavnom osoblju obratila se i načelnica Školske uprave Snežana Oluški Vlačić, koja je istakla da je ponosna zbog ostvarenih rezultata na republičkim takmičenjima.

 

– Svi znamo koliko je teško u današnje vreme motivisati učenike, navesti ih da se posvete svom ličnom razvoju i obrazovanju. Na prosvetnim radnicima je teret velikih obaveza a ovaj skup je potvrda da su uspešno ostvarili svoje zadatke. Ponosna sam na sve vas i osećam se kao deo vas. A učenicima sve čestitke na uspesima koji su uspeli da ostvare, uz želju da i ubuduće budu jednako dobri ili još bolji – poručila je Snežana Oluški Vlačić.

 

prijem za nagrađene učenike svih osnovnih i srednjih škola

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz