Društvo YTOP

PODNOŠENJE PREDLOGA ZA NAGRADU GRADA ZRENJANINA

Gradska uprava

ZRENJANIN – I ove godine, na svečanoj akademiji, koja se održava povodom novogodišnjih praznika, biće dodeljena „Nagrada grada Zrenjanina“, a predloge za dodelu nagrada i priznanja mogu podneti pojedinci, Skupština grada, gradonačelnik, Gradsko veće, preduzeća, ustanove, udruženja, organizacije i druge asocijacije.

 

 

Predlozi za dodelu „Nagrade grada Zrenjanina“ sa potrebnom dokumentacijom i obrazloženjem podnose se do utorka, 5. decembra.

 

„Nagrada grada Zrenjanina“ dodeljuje se pojedincima i kolektivima za postignute vidne rezultate u oblasti privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite, fizičke kulture, umetnosti i u drugim oblastima od interesa za grad Zrenjanin. Dobitniku „Nagrade grada Zrenjanina“ dodeljuje se priznanje u vidu povelje.

 

„Nagrada grada Zrenjanina“ može se po istom osnovu dodeliti samo jedanput. Izuzetno, može se dodeliti i pojedincima ili kolektivima koji nisu u poslednjih 10 godina dobili nagradu.

 

O dodeljivanju „Nagrade grada Zrenjanina“ odlučuje Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja, ustanovljena gore navedenom odlukom.

 

Predlozi za dodelu „Nagrade grada Zrenjanina“ sa potrebnom dokumentacijom i obrazloženjem podnose se do utorka, 5. decembra, na adresu: Grad Zrenjanin, Skupština Grada, Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja, Zrenjanin, Trg slobode 10, sa posebnom naznakom „Predlog za dodelu Nagrade Grada Zrenjanina“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz