Društvo YTOP

PODNOŠENJE PREDLOGA ZA NAGRADU GRADA ZRENJANINA

Gradska uprava

ZRENJANIN – I ove godine, na svečanoj akademiji, koja se održava povodom novogodišnjih praznika, biće dodeljena “Nagrada grada Zrenjanina”, a predloge za dodelu nagrada i priznanja mogu podneti pojedinci, Skupština grada, gradonačelnik, Gradsko veće, preduzeća, ustanove, udruženja, organizacije i druge asocijacije.

 

 

Predlozi za dodelu “Nagrade grada Zrenjanina” sa potrebnom dokumentacijom i obrazloženjem podnose se do utorka, 5. decembra.

 

“Nagrada grada Zrenjanina” dodeljuje se pojedincima i kolektivima za postignute vidne rezultate u oblasti privrede, nauke, kulture, vaspitanja i obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite, fizičke kulture, umetnosti i u drugim oblastima od interesa za grad Zrenjanin. Dobitniku “Nagrade grada Zrenjanina” dodeljuje se priznanje u vidu povelje.

 

“Nagrada grada Zrenjanina” može se po istom osnovu dodeliti samo jedanput. Izuzetno, može se dodeliti i pojedincima ili kolektivima koji nisu u poslednjih 10 godina dobili nagradu.

 

O dodeljivanju “Nagrade grada Zrenjanina” odlučuje Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja, ustanovljena gore navedenom odlukom.

 

Predlozi za dodelu “Nagrade grada Zrenjanina” sa potrebnom dokumentacijom i obrazloženjem podnose se do utorka, 5. decembra, na adresu: Grad Zrenjanin, Skupština Grada, Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja, Zrenjanin, Trg slobode 10, sa posebnom naznakom “Predlog za dodelu Nagrade Grada Zrenjanina”.

Podeli članak
sinovoz
FAM