Društvo YSLAJDER

POČINJE PROMOCIJA OVOGODIŠNJEG WEBIZ-A U ZRENJANINU

ZRENJANIN – Prateći tradiciju poslednjih nekoliko godina, nakon beogradske, promocija Webiz konferencije uslediće i u gradu gde je i sve počelo – u Zrenjaninu. Ove nedelje će u Zrenjaninu i zvanično početi kampanja za ovogodišnju Webiz edukaciju i konferenciju, te nam slede dva veoma važna dešavanja vezana za Webiz.

 

 

U četvrtak, 22. februara, na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“, biće održana prezentacija Webiz konferencije namenjena studentima, te će se obavljati intervjui sa studentima koji su zainteresovani da budu volonteri na Webiz konferenciji. Naime, svake godine oko dvadesetak studenata učestvuje direktno u organizaciji same konferencije, i na taj način stiče praktična iskustva iz oblasti organizacije, komunikacije, timskog rada. Od samog početka, Webiz konferencija tesno sarađuje sa obrazovnim institucijama u Zrenjaninu, a posebno sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“ i Visokom tehničkom školom strukovnih studija.

 

Aktivnosti Webiz-a u Zrenjaninu se nastavljaju u petak, 23. februara, i to sa dva događaja. Kako bi širu populaciju upoznala sa ovogodišnjim programom, i ove godine će tim koji stoji iza Webiz konferencije održati otvorenu Webiz promociju, za sve one koji su željni da čuju šta ih to ove godine očekuje kako na edukaciji, tako i na konferenciji.

 

U Kafematu, sada već tradicionalnom partneru Webiz-a, prvo će se od 19 do 21 sat održati promocija na kojoj će Vladimir Kovač, direktor Webiz konferencije, prisutne upoznati sa svim novostima koje je Webiz tim spremio ove godine, kao i šta će se to sve dešavati ove godine u okviru Webiz-a. Prigodna zakuska, promocija vina vinarije „Kovačević“ i dobro društvo, ono su što očekuje sve one koji prate Webiz od samih početaka, te vole da se druže sa Webiz ekipom.

 

– S obzirom na to da se Webiz konferencija od početka bavila prevashodno mladima, ove godine im poklanjamo Webiz promo žurku, u saradnji sa našim partnerom Kafematom! U petak, 23. februara, nakon Webiz promocije, od 23 sata, u Kafematu sledi specijalna žurka namenjena mladima, studentima i svima onima koji žele da se druže sa Webiz ekipom. Iz Novog Sada nam dolazi DJ Vanjanja, a sve posetioce očekuju zaista pristupačne i promotivne cene pića, i to od piva do koktela – izjavio je Vladimir Kovač.

 

Informativni portal zrenjaninski.com i ove godine biće medijski partner Webiz-a.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.