Društvo Vesti Zrenjanin

PerSu marketi zagrejali sto hladnih komšijskih domova (Foto)

persu akcija topli dinar

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom “Topli dinar”, uspešno je završena i ove godine. Tokom oktobra, od svakog ostvarenog računa PerSu marketi su izdvajali po jedan dinar da bi se od sakupljenog novca kupio ogrev za sto najugroženijih porodica širom Vojvodine.

 

“Veoma smo zadovoljni rezultatima akcije, pogotovo u ovoj godini, koja je svakako specifična i drugačija od svih prethodnih. Samim tim, još više smo zahvalni našim kupcima koji su prepoznali značaj solidarnosti i humanosti u vreme velikih izazova za celo društvo. Bez njih sve ovo ne bi bilo moguće”, poručuju iz PerSu marketa.

 

PROČITAJTE JOŠ: PerSu otvorio novi market u Novom Sadu, pogledajte kako izgleda (Foto)

 

persu akcija topli dinar

 

Cilj akcije “Topli dinar” jeste da se pomogne i doprinese zajednici. To se čini kroz usmerenu i transparentnu pomoć najugroženijima, kojima se obezbeđuje ogrev za celu zimu. U pitanju je sto porodica u preko 90 naseljenih mesta u kojima PerSu marketi posluju. Veliki doprinos dali su i prijatelji akcije – kompanije Grand kafa, Dijamant, Imlek, Marbo, Pepsi, myWorld, Moravka i D Plus. Ove kompanije su podržale akciju i istakle važnost brige o potrošačima.

 

Kroz ovu humanitarnu akciju, zaključno sa 2021. godinom, ogrev je dobilo 700 porodica u Vojvodini. Celokupnoj organizaciji veliku pomoć pružili su i centri za socijalni rad iz svih opština, koji su dostavili spiskove najugroženijih mnogočlanih porodica. Na taj način, povezali su se trgovci, proizvođači, potrošači i centri za socijalni rad, kako bi zajedničkim snagama ugrejali hladne komšijske domove.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

“Zahvaljujemo se svim potrošačima, ali i partnerima, koji su doprineli uspešnoj realizaciji humanitarne akcije “Topli dinar” i pomogli da ove zime svima bude toplo”, poručuju iz PerSu marketa.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM