Društvo Vesti Zrenjanin

PerSu marketi i Domaći trgovački lanac (DTL) donirali 8,5 miliona dinara

dtl donacija

PerSu marketi, zajedno sa svim ostalim članicama Domaćeg trgovačkog lanca (DTL), donirali su 8,5 miliona dinara za kupovinu neophodne medicinske opreme za borbu protiv virusa COVID-19. Ova sredstva uplaćena su na namenski račun Vlade Republike Srbije.

 

„Kao jedan od osnivača DTL-a, trgovačkog klastera koji posluje na teritoriji cele Srbije u gotovo 700 objekata, PerSu marketi uložili su 1,2 miliona dinara u ovu zajedničku donaciju, a sve u cilju da se kao društvo što pre izborimo sa novonastalom situacijom. Smatramo da je novac sada najpotrebniji zdravstvu. Radimo sve što možemo da pomognemo opstanku zajednice, upravo kroz pomoć zdravstvenim ustanovama. Pored toga, preduzeli smo i sve mere zaštite naših zaposlenih, kao i kupaca, kako bismo sprečili širenje virusa“, poručuju iz PerSu marketa.

 

Od početka vanrednog stanja, u svim PerSu marketima uvedene su dodatne mere zaštite. Kasiri su izolovani zaštitnom zavesom, a trgovci su opremljeni vizirima, maskama i rukavicama. Dezinfekcija kontaktnih površina obavlja se na svaka dva sata.

 

Pročitajte još: Spisak poljoprivrednika kod kojih se građani mogu snabdeti proizvodima

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM