Društvo YTOP

PAŽNJA: OPŠTA BOLNICA UPUTILA APEL SUGRAĐANIMA!

Opšta bolnica Đorđe Joanović

ZRENJANIN – S obzirom na to da su najavljene tropske temperature, a da u zgradi Nove bolnice centralna klimatizacija zbog kvara radi sa smanjenim kapacitetom, veoma je bitno da se izbegnu velike gužve i nepotrebna čekanja, kako zbog pacijenata, tako i zbog samih zaposlenih, saopšteno je danas iz Opšte bolnice “Đorđe Joanović”.

 

bolnica

 

“Molimo sugrađane koji dolaze u Specijalističku polikliniku Opšte bolnice Zrenjanin da se pridržavaju zakazanog termina, nema potrebe da dolaze ranije, i da dođu sa što je moguće manjom pratnjom”, poručuju iz Opšte bolnice i podsećaju da se zakazivanje pregleda kod lekara specijaliste obavlja u Domu zdravlja kod izabranog lekara.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Organizacija pregleda pacijenata je rak rana bolnice. Nije mi jasno ako sam zakazao pre par meseci i pod brojem tim i tim, zašto rade preglede ko je kada doneo knjižicu apslutno ne poštujući zapisani redosled. Pa valjda je normalno ako sam pri kraju spiska da dodjem pred kraj. Nek poprave ozvučenje pa nek se pozove koji je broj po zakazanom redosledu. Drugo, lekari koji taj da rade sa pacijentima moraju početi u 7h a ne da silaze sa odeljenja oko 9h pa još često ponovo odlaze na odeljenje i time prekidaju rad sa pacijentima. Lekar koji tog dana radi u specijalističkoj mora tog dana biti isključivo posvećen zakazanim pacijentima

  • da… u pravu ste….. kad bi oni postovali odnosno znali kad bi trebalo da se zakaze to bi bilo ok. Ne razmisljaju da neki lekari prvo idu u vizitu pa onda pregled…. ali zato smo mi, koji nedaj Boze treba tu da dodjemo ona najgora stranka u svemu …. da ne psujem sad….

sinovoz
FAM