Društvo Vesti Zrenjanin

Pas bačen u šaht iz kojeg mu nema izlaza, sledi akcija spasavanja

Naš verni čitalac Milan Topalov iz Elemira, u obilasku Specijalnog rezervata prirode Okanj u blizini sela, naišao je na dramatičan prizor, u duboki šaht neko je ubacio psa.

 

Šaht je neobezbeđen, odnosno bez poklopca a pas ni na koji način ne može iz njega da izađe. Milan Topalov, koji ga je pronašao, doneo mu je nešto hrane i vode.

 

-Hranu je uzeo a vodu nije hteo da pije, što je čudno. Vidi se da je iscrpljen i izmučen i potrebna je hitna akcija – kaže Topalov.

 

O ovom događaju portal zrenjaninski.com obavestio je zrenjaninsko Prihvatilište za pse pri JKP „Čistoća i zelenilo“ a oni su najavili akciju.

 

Naš portal će pratiti sva dešavanja u vezi sa ovim slučajem i blagovremeno vas obavestiti o ishodu.

 

Podeli članak

5 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

 • Na osnovu čega tvrdi da je ubačen? Moguće je da je slučajno upao. Ovi elemirci za sve krive nekog, vidi se švapsko poreklo.

  • DRAGI PRIJATELJU,
   ŠAHT JE VISOK OKO 160 CM-TO JE U JEDNOJ NJIVI, NA KOJOJ JE BILO SUNCOKRETA, KOJI JE KOMBAJNIRAN, UDALJEN OD “LENIJE” OKO 200M!
   INAČE, TO JE VOD OTPADNIH VODA FABRIKE SINTETIČKOG KAUČUKA, KOJI VODI DO TISE.
   A, ONO, “ŠVAPSKO POREKLO”, JE L’ TO ZA POHVALU, ILI, POKUDU!?
   POZDRAV IZ ELEMIRA!

 • Si video da ga neko ubacuje? Inače da li si znao da je šaht otvoren ako ti obilaziš taj teren. Šta da neko upadne unutra? Imao bi trošak oko 100000 dinara jer nije obezbeđen. Trebalo bi poslati komunalnu policiju na taj teren.

sinovoz
FAM