Društvo YTOP

OKRUGLI STO POSVEĆEN SAMOHRANIM RODITELJIMA

okrugli sto

ZRENJANIN – U organizaciji Sekcije žena Saveza samostalnog sindikata Srbije za grad Zrenjanin i opštine, u prostorijama Gradskog veća sindikata održan je okrugli sto pod nazivom “Samohrani roditelj”.

 

okrugli sto

 

Učesnici okruglog stola bili su predstavnici sindikata Jadranka Svirčev, predsednica Sekcije žena SSSS za grad Zrenjanin, zatim Melanija Lojpur, Vesna Stankov iz Centra za socijalni rad, i samohrani roditelj Radmila Velisavljev.

 

– Drago nam je da su bile prisutne članice sindikata i dosta sugrađana. Tema je bila vrlo široka, ali je bitno da se takve diskusije pokreću, sa ciljem da se menjaju zakonske odredbe, kako bi se se položaj samohranih roditelja poboljšao. Dobro je da je ova neiscrpna tema naišla na veliko interesovanje svih prisutnih, vodila se veoma kvalitetna diskusija i svako od prisutnih je pristupio temi sa svog aspekta. Time smo realizovali još jednu u nizu od značajnih aktivnosti, koje sprovodi sekcija žena za grad Zrenjanin i opštinu – kaže Jadranka Svirčev, predsednica Sekcije žena SSSS za grad Zrenjanin.

Podeli članak
sinovoz
FAM