Društvo YSLAJDER

OGROMAN ODZIV NA PREDSTOJEĆU WEBIZ KONFERENCIJU!

Foto: Zoran Bogaroški

Prijavljivanje za šestu Webiz konferenciju, koja se održava od 23. do 25. marta u Zrenjaninu, u hotelu Vojvodina, biće ranije zatvoreno jer je odziv učesnika izuzetan, piše Radio 021.

 

Webiz
Foto: Zoran Bogaroški

 

Kako navode u Webiz timu, zbog sve većeg broja posetilaca Webiz će od ove godine imati još jednu, dodatnu salu za predavanja.

 

– Glavna sala rezervisana je za “keynote” predavače, priče o digitalnoj revoluciji, robotima, zanimanjima budućnosti i dekodiranju kodera, debate na teme koje najviše zanimaju mlade na početku karijera i za uspešne preduzetničke priče. U novoj sali realizovaće se Kreativno dobro jutro, WordPressMeetUp i ceo blok predavanja posvećen trenutno gorućoj temi – kriptovalutama. Još jedna novina na Webizu je i Chill zona, smeštena u dvorištu hotela Vojvodina, gde će DJ puštati muziku i gde će se točiti popularno zanatsko pivo Dogma – kaže direktor Webiza Vladimir Kovač.

 

Samo neki od predavača koji će se predstaviti na Webizu su: Shawn Murphy, Nebojša Matić (Mikroelektronika), dr Kosta Jovanović (rukovodilac Laboratorije za robotiku, ETF), Nemanja Čedomirović (Inicijativa Digitalna Srbija), doc. dr Mihailo Jovanović (direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu u Vladi Srbije), Milan Novaković (Microsoft development center Serbia), Valerija Spasojević (robotičar), Slavko Fodor (softverski inženjer), Tijana Momirov (softverski inženjer).

 

Više informacija o programu i predavačima, možete videti na sajtu konferencije.

 

Organizatori kažu da, iako su kvalitetna predavanja prioritet, svesni su da ljudi na konferencijama vole i da se upoznaju, druže i opuste i zbog toga networking na Webizu ove godine ne prestaje – preko dana se planiraju druženja u Chill zoni, a uveče u klubu Kafemat. U petak dolazi Dj Marko Gangbanger, a u subotu popularni klupski bend Girls, Boys and Toys.

 

U četvrtak, 22. marta, dan pre početka konferencije, održaće se Fuckup Night Zrenjanin, koji se po prvi put održava van Beograda.

 

Izvor: Radio 021

Podeli članak
sinovoz
FAM