Društvo Vesti Zrenjanin

Održane još jedne Inkluzivne igre bez granica (Foto)

inkluzivne igre bez granica

Pod sloganom „Kad granice ne postoje, igramo se mnogo bolje”, a u organizaciji Osnovne i srednje škole „9. maj”, održane su osme Inkluzivne igre bez granica.

 

Kompanija „Gomex“ je i ove godine pomogla u organizaciji Inkluzivnih igara bez granica, obezbedivši poklon paketiće za sve učesnike.

 

Na ovoj manifestaciji, održanoj u Kristalnoj dvorani, okupio se veliki broj dece, među kojima su bili takmičari iz gotovo svih zrenjaninskih osnovnih škola. Za bogat i zanimljiv zabavni program pobrinuli su se Haos animatori, a u programu su se smenjivale sportske igre, pesma i zabava.

 

 

Osme Inkluzivne igre bez granica otvorio je bivši odbojkaški reprezentativac, a sadašnji pokrajinski sekretar za omladinu i sport Vladimir Batez. Specijalni gost je i ove godine bio poznati novosadski jutjuber Milan Inić, poznatiji kao Yasserstain.

 

Pročitajte još: Pokrajinski sekretar Vladimir Batez posetio Zrenjanin i Čentu

 

Cilj ovog događaja jeste promocija zajedništva i poštovanja različitosti među našim najmlađim sugrađanima. Dečaci i devojčice su se družili kroz jednistvene igre, zajedničko navijanje i na taj način su učili da poštuju pravila.

 

Kompanija „Gomex“ je saopštila da će i u budućnosti nastaviti da podržava ovakve događaje.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM