Društvo Foto dana Vesti Zrenjanin

Održana humanitarna dečija manifestacija u Aviv Parku (Foto)

avivov izbor najlepše novogodišnje jelke zrenjanina
Foto: Aleksandar Blanuša

Humanitarna manifestacija „Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina“ održana je danas u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Više zrenjaninskih ustanova, organizacija i medija kitilo je svoje novogodišnje jelke, a učesnici ove akcije donirali su i novogodišnje paketiće koji će biti podeljeni deci bez roditeljskog staranja.

 

U toku manifestacije, najmlađi sugrađani imali su priliku da se druže sa Deda Mrazom i prisustvuju zabavnom programu koji je priređen za njih i njihove roditelje.

 

 

U ime lokalne samouprave, manifestaciji “Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina” prisustvovao je zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

 

Pročitajte još: Gradonačelnik podelio novogodišnje paketiće učenicima škole „9. maj“

 

Informativni portal zrenjaninski.com je i ove godine, kao i prethodnih, bio jedan od učesnika ovog humanitarnog događaja. Našu jelku okitili smo uz pomoć prijatelja iz Sportskog saveza Grada Zrenjanina i naših najmlađih sportista. Takođe smo i donirali novogodišnje paketiće, jer želimo da se svako dete, bez obzira na materijalno stanje, raduje novogodišnjim i božićnim praznicima.

 

Zajedno sa nama, u manifestaciji je učestvovao i renomirani restoran “Kovač”, koji se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin. Posetioce smo počastili čajem, kako bi se ugrejali dok su uživali u današnjem programu.

 

Kako saznajemo, danas je prikupljen ogroman broj novogodišnjih paketića koji će narednih dana biti prosleđeni onima kojima su i namenjeni.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM