Društvo Vesti Zrenjanin

Od ponedeljka ponovo prijem stranaka u prostorijama Fonda PIO

prijem u prostorijama fonda pio

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje saopštio je da od ponedeljka, 17. avgusta, sve organizacione jedinice Fonda PIO počinju sa ponovnim prijemom stranaka u šalter salama, kancelarijama i na medicinskom veštačenju. Ovo se odnosi na sve direkcije, filijale, službe i ispostave Fonda PIO.

 

„Neophodno je da građani koji dolaze u prostorije Fonda poštuju mere i preporuke Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. To podrazumeva obavezno nošenje zaštitnih maski u prostorijama Fonda. Podrazumeva i dezinfekciju ruku i merenje temperature na ulazu, kao i držanje distance od dva metra“, navodi se u saopštenju.

 

PROČITAJTE JOŠ: Alesandro Simić jedan od najuspešnijih poslovnih ljudi mlađih od 30 godina

 

Poslovi medicinskog veštačenja podrazumevaju maksimalno pet pregleda dnevno po lekaru, pozivanje na pregled telefonom, uz molbu da ne dolaze podnosioci zahteva koji imaju neki od simptoma infekcije ili su skoro bili u direktnom kontaktu sa kovid pozitivnom osobom.

 

„Pozivi će biti na jedan sat razmaka, kako bi se izbegle gužve u čekaonicama. Zabranjuje se ulaz pratiocima, osim u slučajevima kada su pratnja nepokretnih i teško pokretnih lica. U sobama za veštačenje sprovodiće se sve mere epidemiološke zaštite stranaka i zaposlenih“, saopštio je Fond PIO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM