Društvo Vesti Zrenjanin

Obaveštenje za penzionere koji žive na Bagljašu u vezi sa podelom paketa

paketi za penzionere

Mesne zajednice “Sonja Marinković” i “Veljko Vlahović” obaveštavaju penzionere koji imaju mesečna primanja manja od 30.000 dinara da svoje pakete mogu lično, ili preko posrednika uz ličnu kartu penzionera, preuzeti u Domu mesnih zajednica na Bagljašu.

 

To mogu učiniti po sledećem rasporedu:

 

– u četvrtak, 14. maja, od 8 do 15 časova, penzioneri sa prebivalištem na Bulevaru Veljka Vlahovića – parna strana (MZ “Sonja Marinković”);

– u petak, 15. maja, od 8 do 15 časova, penzioneri sa prebivalištem na Bulevaru Veljka Vlahovića – neparna strana (MZ “Veljko Vlahović”).

 

Pročitajte još: Od danas počinje onlajn prijava za 100 evra pomoći države

 

“Molimo da se striktno pridržavate rasporeda – satnice. Takođe, podsećamo vas da su zaštitna maska i rukavice obavezni prilikom preuzimanja paketa”, navodi se u saopštenju upućenom bagljaškim penzionerima.

 

Ostalim penzionerima, koji nemaju prebivalište na Bulevaru Veljka Vlahovića, paketi će biti dostavljeni na kućnu adresu. To će biti učinjeno preko volonterskog servisa ili službe Civilne zaštite Grada Zrenjanina.

 

Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona 023 536 114 i 023 562 812.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM