Društvo Vesti Zrenjanin

“Nomad Beer House” brine o napuštenim životinjama i životnoj sredini

pivnica nomad beer house

Mini-pivnica „Nomad Beer House“ iz Zrenjanina već nekoliko meseci uspešno sarađuje sa Udruženjem ljubitelja životinja i prirode “Zelene šape”, a učesnik je i novog poduhvata.

 

U pitanju je dobro osmišljena akcija prikupljanja i reciklaže staklene ambalaže. Sav prihod ostvaren na ovaj način ide napuštenim životinjama. Poduhvat je višestruko koristan, jer se osim pomoći životinjama ostvaruje i naum zaštite životne sredine.

 

– Bez mnogo razmišljanja uključili smo se u ovu akciju, jer je višestruka korist uočljiva na prvi pogled. Mi, inače, podržavamo sve aktivnosti udruženja „Zelene šape“. A ovaj poduhvat nam je blizak zbog posla kojim se bavimo. Podstičemo i naše goste da se zdušno pridruže ovoj akciji i odziv je veoma dobar. Mi smo imali i akciju prodaje piva, gde su gosti našeg lokala na Žitnom trgu mogli da kupovinom omiljenog pića pomognu rad udruženja „Zelene šape“. I ubuduće ćemo zdušno podržavati akcije i rad tog udruženja, jer volimo životinje i cenimo ljude koji brinu o njima – kaže za portal zrenjaninski.com Miloš Padejski, menadžer popularne pivnice „Nomad Beer House“.

 

PROČITAJTE JOŠ: Počela velika humanitarna akcija PerSu marketa “Topli dinar” (Video)

 

Pivnica „Nomad Beer House“, inače, preuzela je i staranje o jednoj maloj napuštenoj, pa zbrinutoj maci, koju im je poverilo udruženje „Zelene šape“. Živahna i ljupka maca dobila je ime Ipa.

 

I portal zrenjaninski.com pridružuje se podršci ovoj lepoj i korisnoj akciji, u gradu u kojem se staklena ambalaža do sada nije reciklirala. To činimo sa uverenjem da hrpe stakla ubuduće neće završavati na divljim deponijama, već u reciklaži.

 

pivnica nomad beer house

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM