Društvo

Ne propusti: SUPER EARLY BIRD za Webiz konferenciju i edukaciju!

Super early bird za Webiz

Webiz ekipa najavljuje svoj centralni godišnji događaj – Webiz konferenciju u Zrenjaninu, ali i Webiz edukaciju posvećenu E-commerce poslovanju. Za najbrže Webiz nudi super early bird cene kotizacija, koje po prošlogodišnjim cenama možete nabaviti do 31. januara!

 

Webiz konferencija održaće se od 29. do 31. marta. Prethodiće joj Webiz edukacija koja se realizuje 28. i 29. marta. Kao i uvek, domaćin Webiza je hotel Vojvodina.

 

– Ove godine odlučili smo da nagradimo one koji nam ukazuju poverenje i koji bi želeli da kupe karte za Webiz događaje pre objavljivanja programa. Do 31. januara u prodaji su karte za konferenciju i edukaciju po prošlogodišnjim cenama. Nakon toga cena karata će porasti. Stoga se nadamo da će najvernija Webiz publika ugrabiti ovu priliku – kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

 

Konferenciji je ovo sedma godina postojanja i za to vreme Webiz je postao najmasovniji događaj u regionu koji se bavi temama kao što su IT, digitalne tehnologije, tehnološko preduzetništvo, smart cities, digitalno društvo, gaming industrija… Prošle godine konferenciju je posetilo 1.350 učesnika i preko 40 predavača koji su došli iz 7 zemalja Evrope. Namera organizatora je da ove godine Webiz premaši sva očekivanja.

 

Stara cena važi i za Webiz edukaciju, koja je u potpunosti posvećena E-Commerce poslovanju i koja je za samo dve godine postala neizostavan događaj za sve one čiji se biznisi oslanjaju na online trgovinu. Prošlogodišnju edukaciju posetilo je 140 učesnika a među predavačima našla su se najzvučnija imena domaće E-commerce scene, kao i predavači iz Italije, Holandije, Slovenije i Hrvatske.

 

Na sajtu Webiza možete se prijaviti već sada, a u narednim danima očekuje vas više informacija o ova dva događaja.

 

Pogledajte kako je bilo prošle godine na Webizu, a ove godine može biti samo još bolje!

 

WEBIZ

Ovako je bilo prošle godine na Webizu, a ove godine može biti samo još bolje, obećavamo! 🙌Webiz KONFERENCIJA i Webiz EDUKACIJA čekaju vas od 28. do 31. marta u📍Zrenjaninu.Nove priče, novi predavači, na starom mestu i najvažnije – PO STARIM CENAMA‼️🕊SUPER EARLY BIRD – prošlogodišnje cene konferencije i edukacije – samo do 👉 31. JANUARA! JUMP IN ➡️ http://webiz.me/

Posted by Webiz on Четвртак, 10. јануар 2019.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM