Društvo

MI NE OBMANJUJEMO JAVNOST: Portal „Zrenjaninski“ nastavlja da beleži rast broja poseta!

portal

Portal „Zrenjaninski“ nastavlja da beleži rast broja poseta, govore zvanični podaci Google analytics-a, koji je jedini merodavan pokazatelj čitanosti i popularnosti nekog sajta.

posete-april

U martu smo ostvarili 155.458 poseta, a u aprilu, koji je imao dan manje u odnosu na prethodni mesec – 160.766 poseta! Dakle, dan manje, a 5.308 poseta više.

Takođe, u martu je broj otvorenih stranica na našem portalu bio 216.127, dok je u aprilu ta brojka 224.299! To su jedini i pravi podaci koje ne mogu da zamene ili zasene nikakvi stvarni ili lažni „lajkovi“ i „šerovi“ na društvenim mrežama. Nikada nismo obmanjivali javnost i zato vam i ovog puta nudimo dokaze – crno na belo.

Drago nam je da smo izborili zapaženo mesto u moru portala i stranica na društvenim mrežama i da čitaoci u srednjem Banatu, ali i u ostalim krajevima, prepoznaju naš trud da im ponudimo kvalitetan i jedinstven informativni portal, sa jasno definisanom uređivačkom koncepcijom koja se, pre svega, bazira na originalnim tekstovima, nastalim u našoj redakciji, a ne prepisanim sa drugih sajtova.

A koliko poverenja imate u nas pokazalo se i u izbornoj noći i dan nakon izbora kada je naš portal bio ubedljivo najčitaniji informativni sajt u srednjem Banatu, jer smo prvi, kako smo i obećali, objavili rezultate izbora.

Portal „Zrenjaninski“. DA SE ZNA!

Podeli članak
sinovoz
FAM