Društvo

MI NE OBMANJUJEMO JAVNOST: Portal “Zrenjaninski” nastavlja da beleži rast broja poseta!

portal

Portal “Zrenjaninski” nastavlja da beleži rast broja poseta, govore zvanični podaci Google analytics-a, koji je jedini merodavan pokazatelj čitanosti i popularnosti nekog sajta.

posete-april

U martu smo ostvarili 155.458 poseta, a u aprilu, koji je imao dan manje u odnosu na prethodni mesec – 160.766 poseta! Dakle, dan manje, a 5.308 poseta više.

Takođe, u martu je broj otvorenih stranica na našem portalu bio 216.127, dok je u aprilu ta brojka 224.299! To su jedini i pravi podaci koje ne mogu da zamene ili zasene nikakvi stvarni ili lažni “lajkovi” i “šerovi” na društvenim mrežama. Nikada nismo obmanjivali javnost i zato vam i ovog puta nudimo dokaze – crno na belo.

Drago nam je da smo izborili zapaženo mesto u moru portala i stranica na društvenim mrežama i da čitaoci u srednjem Banatu, ali i u ostalim krajevima, prepoznaju naš trud da im ponudimo kvalitetan i jedinstven informativni portal, sa jasno definisanom uređivačkom koncepcijom koja se, pre svega, bazira na originalnim tekstovima, nastalim u našoj redakciji, a ne prepisanim sa drugih sajtova.

A koliko poverenja imate u nas pokazalo se i u izbornoj noći i dan nakon izbora kada je naš portal bio ubedljivo najčitaniji informativni sajt u srednjem Banatu, jer smo prvi, kako smo i obećali, objavili rezultate izbora.

Portal “Zrenjaninski”. DA SE ZNA!

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM