Društvo YTOP

KUP VATROGASACA VOJVODINE NA STADIONU (FOTO)

Foto: Zoran Bogaroški

ZRENJANIN – U organizaciji Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina, na Gradskom stadionu u Karađorđevom parku u nedelju je održan Kup vatrogasaca Vojvodine. Ovom prilikom prvi put je prikazana elektronska oprema praćenja discipline za rad sa motornom vatrogasnom pumpom.

 

kup vatrogasaca
Foto: Zoran Bogaroški

 

Otvarajući manifestaciju, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je rekao da mu je zadovoljstvo što se jedna ovako značajna smotra održava baš u gradu na Begeju.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

– Naša profesionalna jedinica ima izuzetne rezultate i znam koliko je požara sprečila, ali pravovremenim reagovanjem i ugasila, kada do njih dođe. Puno se ulaže u dobrovoljna vatrogasna društva i zato mi je izuzetna čast što se upravo ova velika manifestacija održava na našem stadionu – naglasio je Janjić.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Predsednik Vatrogasnog saveza Vojvodine i sekretar Gradskog vatrogasnog saveza Dragan Jajić uručio je zlatnu plaketu gradonačelniku Janjiću, zbog izuzetnog doprinosa i pomoći dobrovoljnim vatrogasnim društvima.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

– Zahvaljujem se lokalnoj samoupravi na ukazanoj pomoći i podršci, pre svega gradonačelniku Janjiću i predsedniku Gradskog vatrogasnog saveza Draganu Ćapinu. Želimo da pokažemo da grad Zrenjanin može biti domaćin jednog ovako velikog događaja. I naredne godine ćemo se prijaviti da budemo nosioci organizacije gržavnog prvenstva – rekao je Jajić.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Osim Sremskog i Severno-bačkog okruga, sva vatrogasna društva iz Vojvodine su učestvovala na kupu, koji je okupio oko 650 učesnika iz 65 vatrogasnih društava.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz