Društvo Vesti Zrenjanin

Jubilarnih deset godina humanitarne akcije “Korpa solidarnosti”

korpa solidarnosti

Najradosniji i jedan od najvećih hrišćanskih praznika, posebno omiljen među decom, jeste Vaskrs. Upravo tim povodom, tradicionalna akcija humanitarnog karaktera pod nazivom „Korpa solidarnosti“ organizovana je u subotu, 24. aprila, u supermarketu “Gomex Total” u Zrenjaninu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Najbolji u državi: Maturanti Mina i Nikola izradili pobednički biznis plan

 

Kao i do sada, ovu humanitarnu akciju je realizovala kompanija “Gomex”, u saradnji sa Rotarakt klubom iz Zrenjanina. Oni su, takođe, donirali proizvode, a ovom prilikom su i obeležili desetogodišnjicu uspešne saradnje kroz akciju “Korpa solidarnosti”.

 

Primarni cilj akcije još jednom je bio prikupljanje što većeg broja osnovnih životnih namirnica namenjenih socijalno ugroženim mnogočlanim porodicama.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Napunivši veliku „korpu solidarnosti“, postavljenu na ulazu u “Gomex Total”, potrošači su ponovo pokazali svoju humanost na delu. I sada su prikupljene osnovne životne namirnice (ulje, brašno, so, testenine, šećer), proizvodi za higijenu (od sapuna do sredstava za domaćinstvo), kao i slatkiši i slaniši za decu.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM