Društvo Vesti Zrenjanin

Građanima Zrenjanina obezbeđena besplatna psihoterapijska pomoć

besplatna psihoterapijska pomoć
Foto: Pixabay

Građanima Zrenjanina i cele zemlje, zahvaljujući psihoterapeutima – volonterima, obezbeđena je besplatna psihoterapijska pomoć, zbog pandemije koronavirusa.

 

Savez društava psihoterapeuta Srbije, u saradnji sa 400 psihoterapeuta, odlučio je da, zbog posledica pandemije, omogući građanima Srbije besplatnu psihoterapijsku pomoć.

 

„Savez društava psihoterapeuta Srbije je organizovao mrežu psihoterapeuta i psihoterapeuta pod supervizijom, koje možete kontaktirati u slučaju potrebe. Pomagači su razvrstani po gradovima u kojima rade. Što se načina rada tiče, preporučeno vreme trajanja razgovora je do pola sata, ali pomagač i korisnik će sami proceniti situaciju i prilagoditi vreme. Volonteri rade prema smernicama za krizne intervencije i smernicama za rad „na daljinu“ i obezbeđena im je mreža supervizijske podrške“, navodi se u saopštenju Saveza društava psihoterapeuta Srbije.

 

U Zrenjaninu ovaj vid pomoći pružaju četiri psihoterapeutkinje. To su:

 

Svetlana Savu, psihoterapeut, telefon 062 253 526, viber Skajp nalog svetlana.savu

Ona je dostupna u utorak i sredu od 19 do 21 čas.

 

Tatjana Ludoški, psihoterapeut pod supervizijom, telefoni 023 543-526 ili 065 508 33 47

Njeni termini su utorkom od 17 do 19 časova i četvrtkom od 17 do 19 časova, kao i  subotom od 14 do 17 sati, a nedeljom od 12 do 14.

 

Marina Đurin Josić, psihoterapeut pod supervizijom, telefon 061 68 28 223; Viber – 0631662353 Skype – Marina Djurin Josic.

Termini su radnim danima od 17 do 21 čas.

 

Jelena Danić, psihoterapeut pod supervizijom, telefon je 062 160 15 28, kontakt Viber, fb, WhatsApp

Dostupna svim danima od 13 do 21 čas.

 

Akcija je podržana od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj u okviru inicijative „Budi i ti heroj“ i Ministarstva telekomunikacija i turizma. Besplatna psihoterapijska pomoć biće nastavljena i nakon vanrednog stanja.

 

Pročitajte još: Pokrenuta aplikacija sa svim važnim informacijama o Covid-19

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz