Društvo Vesti Zrenjanin

Gorjana Ponjević Ballani dobila specijalno priznanje za kreativno zanatstvo

gorjana ponjević ballani
Foto: Udruženje poslovnih žena Srbije/PrintScreen

Gorjana Ponjević Ballani, vlasnica i direktorka zrenjaninskog preduzeća “Wood Planet”, dobila je specijalno priznanje za kreativno zanatstvo, koje dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije.

 

Njoj je priznanje uručeno na svečanosti koja je održana u Beogradu.

 

Udruženje poslovnih žena Srbije, naime, sinoć je dodelilo nagrade “Cvet uspeha za ženu zmaja” za devet najuspešnijih preduzetnica.

 

Tom prilikom, specijalno priznanje za kreativno zanatstvo uručeno je vlasnici firme “Wood Planet”.

 

PROČITAJTE JOŠ: Teodora Tanacković ostvarila odličan rezultat na Hippo jezičkoj olimpijadi

 

U obrazloženju odluke se navodi da je Gorjana Ponjević Ballani jedna od retkih žena u stolarskom poslu kod nas i još ređi stručnjak za autentiku.

 

“Ona obrađuje drvo na starinski način i restaurira predmete stare vek ili više. Pored našeg, osvaja i francusko tržište, gde njena firma plasira 80 odsto proizvoda. Pored savremenih mašina, osnova njenog rada je sinergija, spoj koji podrazumeva praćenje inovacija, ali i posvećenost i ljubav prema restauraciji i poštovanje nekadašnjih načina obrade drveta”, navodi se u obrazloženju odluke.

 

Udruženje poslovnih žena Srbije je najveća nacionalna organizacija žena preduzetnica. Ima vodeću ulogu u organizovanju poslovnih žena i pružanju vrhunske podrške, kao i promociji preduzetnica Srbije.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM