Društvo Vesti Zrenjanin

FPN organizuje obuku za sticanje licence posrednik – medijator

licencirani posrednik

Fakultet političkih nauka (FPN) iz Beograda, u saradnji sa „Službenim glasnikom“, organizuje obuku lica sa visokom stručnom spremom za sticanje licence posrednik – medijator. Nakon obuke, kandidati će dobiti licencu koju izdaje Ministarstvo pravde Republike Srbije, saopštili su organizatori.

 

Obuka će biti održana od 13. do 17. septembra i trajaće pet dana, sa po pet školskih časova. Termini obuke su u poslepodnevnim časovima, odnosno van radnog vremena.

 

PROČITAJTE JOŠ: Komisija za žalbe Saveta za štampu održaće sednicu u Zrenjaninu

 

– Ministarstvo pravde Republike Srbije je Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu izdalo dozvolu za sprovođenje osnovne obuke za sticanje licence posrednik – medijator. Kako je u proceduri izmena zakona o zaštiti potrošača, gde se primat daje vansudskom poravnanju, koje može da ima i snagu izvršne isprave davanjem klauzule izvršnosti i potpisom kod javnog beležnika, licenca posrednik dobiće na većem značaju. Osnovna obuka je namenjena svim licima sa visokom stručnom spremom, kako u javnom, tako i u privatnom sektoru – objašnjava diplomirana pravnica Violeta Stamenković iz Regionalne kancelarije posrednika.

 

Eminentni predavači

 

Veštine i znanja medijatora su posebno korisna za rukovodioce, pravnike, profesionalce u ljudskim resursima, menadžere, pedagoge, psihologe… Korisna su i za stečajne upravnike, izvršitelje, pojedince koji žele da unaprede svoje pregovaračke veštine…

 

Nakon obuke, polaznici će ovladati osnovnim znanjima i veštinama postupka medijacije i oblastima primene. Takođe će ovladati veštinama procene indikacija i kontraindikacija za postupak. Upoznaće se sa karakteristikama i mogućnostima primene različitih stilova medijacije i steći znanja o zakonskim osnovama medijacije u Srbiji.

 

Autori i predavači su profesor dr Tamara Džamonja Ignjatović, specijalista medicinske psihologije, licencirana medijatorka (Fakultet političkih nauka u Beogradu), dr Vera Despotović, socijalna radnica, porodična i psihodrama terapeutkinja i specijalista medijacije (Fakultet za medije i komunikaciju), kao i Vladan Jovanović, diplomirani pravnik i specijalista porodične medijacije.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Zainteresovani za ovu obuku mogu dobiti sve dodatne informacije na broj telefona 063 445 800 ili preko e-mail adrese: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz