Društvo Vesti Zrenjanin

Dvojica mladih Zrenjaninaca osnovali IT školu „devIT“ u rodnom gradu

Cilj koji su postavili osnivači škole David Milivojev i Lazar Sekulić je pomoć svima koji bi da započnu karijeru kao programeri, ili žele da prošire znanje iz ove oblasti.

 

-Nakon par meseci planiranja i priprema, kolega Lazar Sekulic i ja odlučili smo da osnujemo IT školu „devIT“ u našem rodnom Zrenjaninu. Cilj nam je da pokrenemo i unapredimo razvoj lokalne IT zajednice, i da pomognemo svima koji bi želeli da započnu svoju karijeru kao programeri ili unaprede svoje znanje iz ove oblasti – priča David Milivojev.

 

Na pitanje, u čemu se nova škola izdvaja u odnosu na ostale, ili kurseve ovog tipa, on odgovara:

 

-Za početak, pored višegodišnjeg iskustva i jake volje i želje da unapredimo naš grad i pomognemo budućim kolegama, mi volimo ono što radimo, i preokupirani smo usavršavanjem i proširenjem sopstvenog znanja. A potencijalnim polaznicima škole nudimo kurseve iz Front-end developmenta i marketinga. Uz obećanje da ćemo ponudu uskoro proširiti – napominje Milivojev.

 

On ističe da je izuzetno važna nterakcija predavača i polaznika, gde polaznik ima stalnu pomoć predavača, od kojeg odmah može da dobije odgovore na sva pitanja i rešenja za probleme.

 

-Sigurnost da će dobiti polaznici steći kvalitetno znanje, koje može da se upotrebi na tržištu rada, to je ključni deo naše ponude napominje – Milivojev, uz opasku – Značilo bi nam kada biste zapratili našu stranicu devIT – Zrenjanin ili podelili sajt www.devit.rs.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM