Društvo Vesti Zrenjanin

Dve važne onlajn obuke: Oktobar je mesec za nova saznanja i nove edukacije

violeta stamenković najavila nove edukacije
Violeta Stamenković

Oktobar je mesec za nova saznanja i nove edukacije. Ovog oktobra biće održane dve onlajn obuke preko Zoom aplikacije.

 

Tema prve edukacije je „Posrednik – medijator u oblasti zlostavljanja na radu – mobinga“. Ova obuka održaće se u periodu od 5. do 7. oktobra.

 

Edukacija je značajna za zaposlene koji u svojim radnim sredinama već rade kao lica zadužena za zaštitu od zlostavljanja, kao i medijatore koji su završili osnovnu obuku i žele da se specijalizuju za rad kod postojećeg poslodavca ili za samostalan rad.

 

– U okviru edukacije, saznaćete šta je mobing, koje su njegove karakteristike, manifestacije, vrste i faze. Upoznaćete se sa pravnim regulativama Zakona o sprečavanju zlostavljanja na radu i postupanja u slučajevima mobinga – kaže za portal zrenjaninski.com diplomirana pravnica Violeta Stamenković iz Regionalne kancelarije posrednika.

 

Tema druge edukacije je „Medijacija u porodičnim sporovima“. Ona će biti održana od 12. do 15. oktobra.

 

Ova obuka je, pre svega, namenjena medijatorima, socijalnim radnicima i pedagozima, koji su završili osnovnu obuku za posrednike i žele da se specijalizuju za oblast porodičnih odnosa. Obuku mogu pohađati i svi ostali, bez obzira na osnovno zanimanje.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

– Zajedno sa stručnim predavačima obradićemo pristup u razrešavanju porodičnih konflikata. Bavićemo se i oblastima u kojima je efikasniji pristup rešavanja porodičnih problema putem medijacije. Polaznici će steći specifična znanja i veštine koje su potrebne za vođenje procesa kada je u pitanju porodično i partnersko funkcionisanje – ističe Violeta Stamenković.

 

Obuke u oktobru u vezi su sa specifičnim pojavama. Jedna je usmerena na porodične odnose, a druga na dešavanja na radnom mestu.

 

Zainteresovani se mogu prijaviti ili dobiti dodatne informacije na mejl reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz