Društvo Vesti Zrenjanin

Država kupuje stanove za izbeglice na području Zrenjanina ili u okolini

grad zrenjanin

Republička direkcija za imovinu objavila je javni poziv za kupovinu stanova u 13 gradova i opština Srbije. Među tim lokalnim samoupravama nalazi se i Zrenjanin.

 

Republička direkcija za imovinu traži ponude za kupovinu stanova za potrebe Komesarijata za izbeglice i migracije. Ti stanovi će biti namenjeni rešavanju stambenih potreba izbeglica.

 

PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju komforna spratna kuća u naselju Gradnulica (Foto)

 

Državi se ne mogu ponuditi stanovi koji su u postupku legalizacije, kao ni oni koji su u podrumu ili suterenu. Ako se nalaze na petom ili višem spratu, zgrada mora da ima lift.

 

Kada je reč o Zrenjaninu, predmet javnog poziva je pribavljanje do tri stana u javnu svojinu Republike Srbije. Veličina stana može da bude do 39 kvadratnih metara.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Stanovi se mogu pribaviti i na teritorijama lokalnih samouprava koje se graniče sa gradom Zrenjaninom (beogradska opština Palilula, Opovo, Kovačica, Sečanj, Žitište, Kikinda, Novi Bečej, Žabalj, Titel i Stara Pazova), i to pod uslovom da nema adekvatnih nepokretnosti na teritoriji grada Zrenjanina.

 

Ponude za prodaju stanova Republičkoj direkciji za imovinu dostavljaju se do 16. avgusta.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM