Društvo

Dokle se stiglo sa projektom?

ZRENJANIN – U zrenjaninskom JKP Vodovod i kanalizacija su istakli da je to preduzeće obezbedilo i blagovremeno dostavilo „Grupi Zilio“ sve što je bilo u ingerenciji Vodovoda, odnosno mišljenja, saglasnosti, tehničke uslove i slično.

voda vodovodSa italijanskom „Grupom Zilio“ lokalna samouprava potpisala je pre nekoliko meseci ugovor o nabavci usluge prečišćavanja pitke vode u Zrenjaninu.

„Prema dinamici koju je dala „Grupa Zilio“ projekat će biti završen u maju, kada će biti završena i revizija projekta, nakon čega treba da usledi početak izgradnje postrojenja“, objasnio je za portal Zrenjaninski portparol zrenjaninskog Vodovoda Siniša Gajin.

Prema njegovim rečima, poštuju se aktivnosti, koje su definisane ugovorom, odnosno dimaničkim planom, dok je za detaljnije informacije uputio na izvršioca usluge.

Na pitanje kakva je komunikacija sa investitorom, portparol zrenjaninskog Vodovoda je ocenio da je ona na zadovoljavajućem nivou i bez ikakvih problema.

„Grad Zrenjanin i JKP Vodovod su uspešno sproveli javnu nabavku usluge prečišćavanja pitke vode, postavili uslove, izabrali izvođača, potpisali ugovor, činili su i činiće sve što je potrebno i ugovorom definisano da bi se obezbedili svi neophodni uslovi da izvršilac usluge može da sprovede ono na šta se ugovorom obavezao, odnosno da Zrenjaninci ove godine dobiju pijaću vodu. Da li će se to i desiti zavisi upravo od samog izvršioca, a mi čvrsto verujemo da će dato obećanje biti izvršeno“, dodao je Gajin.

Na pitanje da li je lokalna samouprava već dodelila građevinsko zemljište za gradnju postrojenja, iz Vodovoda su nas uputili na zrenjaninsku Gradsku upravu.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.