Društvo Vesti Zrenjanin

Dođite na Webiz promociju i prvi saznajte vesti o ovogodišnjoj konferenciji!

webiz konferencija

Početkom aprila u Zrenjaninu će se održati Webiz konferencija. U pitanju je događaj koji ceo grad transformiše u festival znanja, edukacije, inovacija i druženja.

 

Za osmo izdanje Webiza organizatori spremaju brojna iznenađenja u vidu predavača, tema, aktivacija, ali i dobro poznatih Webiz žurki. O tome šta će se tačno dešavati od 3. do 5. aprila u našem gradu saznaćemo na Webiz promociji.

 

– Kao i ranijih godina, nekih mesec dana pred Webiz volimo da kroz druženje Zrenjanincima približimo šta smo sve to pripremili za ovu godinu. Pozvao bih sve zainteresovane da u petak, 28. februara, od 18 do 21 sat, dođu u restoran “Bašta mala” gde će se održati Webiz promocija. U opuštenoj atmosferi i kroz druženje razgovaraćemo o programu konferencije i o predavačima koji su već objavljeni kao govornici. Otkrićemo i neka nova, krupna imena – kaže za portal zrenjaninski.com direktor Webiza Vladimir Kovač.

 

Ulaz na promociju je slobodan, ali je prijava obavezna i možete se prijaviti putem ovog linka.

 

– Pored toga što ćemo objaviti sve važne informacije i novosti vezane za ovaj Webiz, promocija je i prilika da sretnemo posetioce sa ranijih Webiz događaja. Takođe, to je prilika i da upoznamo neke nove mlađe generacije koje tek sada sazrevaju i postaju naša publika. Prošlo je već osam godina od prvog Webiza. Webiz raste i menja se prilagođavajući se mlađoj generaciji. Radujemo se nekim novim licima u Webiz sali, a pre toga i na Webiz promociji, 28. februara – ističe Kovač.

 

Webiz pokreće mlade koji su željni da menjaju svet

 

Webiz konferencija održava se od 3. do 5. aprila u hotelu “Vojvodina” i već osam godina centar je dešavanja u Srbiji kada je reč o digitalnim tehnologijama, inovacijama, preduzetništvu i IT-u. Svake godine na Webiz konferenciji kroz preko 40 predavanja, panel diskusija, radionica i intervjua čelnici tehnološkog ekosistema regiona edukuju, inspirišu, povezuju i pokreću 1.500 mladih ljudi željnih da menjaju svet.

 

Ukoliko još niste, za Webiz konferenciju možete se prijaviti putem sajta webiz.me

 

webiz konferencija

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM