Društvo Vesti Zrenjanin

Čelnici zdravstvenih ustanova o trenutnoj situaciji u srednjem Banatu

korona virus

Povodom aktuelne situacije u vezi sa proglašenjem vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije zbog korona virusa, načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević održala je danas sednicu Okružnog štaba za vanredne situacije.

 

O trenutnoj situaciji na području srednjeg Banata izveštaj su podneli dr Zdravko Ždrale, direktor Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin, i dr Danijela Rackov, načelnica Urgentnog centra Opšte bolnice Zrenjanin.

 

Pročitajte još: Volonteri od danas na terenu, pružaju pomoć starijim sugrađanima (Foto)

 

Oni su potvrdili da je situacija pod kontrolom i da se preduzimaju sve neophodne preventivne mere uz konstantno praćenje situacije. Građanima je omogućeno da preko kol-centra Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin dobiju sve potrebne informacije od dežurnih epidemiologa. Brojevi telefona su 069/210-11-02 i 069/310-11-02.

 

Ministarstvo zdravlja je saopštilo večeras da je u Republici Srbiji, do 18 časova, registrovano ukupno 57 potvrđenih slučajeva COVID 19.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM