Društvo YTOP

ANKETNE KUTIJE ČEKAJU NA ODGOVORE ŽENA

ZRENJANIN – Sekcija žena Saveza samostalnih sindikata Srbije za grad Zrenjanin, koja trenutno broji 15-tak članica i koja se formirala krajem 2015. godine, a na čijem je čelu predsednica Jadranka Svirčev, do kraja 2016. godine želi da postavi anketne kutije u najvažnije institucije grada Zrenjanina i opština Sečanj i Žitište.

anketne-kutije

Akcija se fokusira na anketiranje žena na tim teritorijama, po pitanju problema sa kojima se suočavaju u svojoj svakodnevnici, bilo u urbanim ili seoskim sredinama, da li kao zaposlene ili nezaposlene žene, penzionerke, različitih životnih doba, statusa, stepena stručne spreme i tome slično.

„Namera sekcije je da čuje različite glasove, da žene iznesu svoje probleme, te da zajednički radimo na poboljšanju položaja i kvaliteta života svih nas, kao i da pomognemo u edukaciji i ostvarivanju prava žena“, kaže se u saopštenju Sekcije žena SSSS.

Izgled anketnih kutija je specifičan – reč je o kutijama bele boje sa ljubičastim natpisom, na kome će žene dobiti kratko obaveštenje o samoj akciji. Dužina trajanja akcije je mesec dana od dana postavljanja anketnih kutija. O toku akcije, odzivu sugrađanki, kao i rezultatima koji će biti sumirani krajem godine, javnost će biti obaveštavana u narednom periodu.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz